En bra vecka

Visserligen är det bara torsdag, men jag kan ändå säga att det här varit den bästa veckan på länge och det trodde jag verkligen inte.

Efter lite omstruktureringar på min avdelning på jobbet hade jag förväntat mig en ganska jobbig vecka då ingen skulle ha koll på nånting men det visade sig att bara jag sköter migg så är det rätt lugnt med tanke på omständigheterna. Efter att jag gått det jag ska gå på morgonen så sätter jag mig vid datorn och börjar knappa där vid 10-tiden. Sätter på min iPod eftersom att det var ganska tomt på folk vid min plats. Börjar med att lyssta på Mercy Me, Skillet Kutless, Casting Crowns och Matt Redman och då kan det inte bli annat än en bra magkänsla. Rullar upp från S och hittar Niklas Piensoho på N och undara vad det är för ngt jag har med honom. Det visar sig vara ett halvtimmas inspelning från ett oas-möte (nyår 04/05 tror jag) som jag lyssnade på där, live. Helt och hållet jättebra! "Jesus är den värsta hyresgästen nånsin för han gömmer sig i garderoben..." mm mm (ni hör ju på en gång hur roligt det var...?). Det han sa talade verkligen till mig.

När jag kommit hem och ätit åkte jag vidare till Sofie Ulfhielm där hon, jag och Affe först fikade och sen bastade och pratade massa strunt.

På tisdagen sen lyssnade jag också på massa bra musik och det brukar jag inte göra på jobbet. Men sitter man med samma sak en längre stund så hjälper musiken mig att hålla fokus och inte tappa intresset. Iaf när det gäller enformiga saker. :P Fick även reda på att Coldplay kommer till Sverige igen i augusti.

På kvällen sen hade vi Salt-möte med vår lokala styrelse och under de mötena känner man alltid att det finns så mycket man vill göra man så lite tid, pengar och möjligheter. Det är alltid jobbigt men samtidigt känns det bra att man slipper gå igenom det själv. Det känns som att vi kom igång med mycket också gällande uppgifter och så. Jag och Julia stannde kvar lite för att ringa Johanna om lite saker, städuppgift som ska göras. Sen hade vi sällskat till Skogshöjd och pratade om bl.a. S:ta Clara, BK, Glad you asked och självklart nåt annat. För en gångs skull behövde vi inte stressa som galningar för att vara klara inom den tidsbegränsning på två timmar vi satt upp ändå hann vi med en hel del.

På lunchen igår då jag och mamma skyndade oss tillbaka till jobbet för att komm i tid kom en kílle från Naturskyddsföreningen och ville prata med oss och eftersom sånt där folk brukar inleda med att fråga "Har du hört talas om....." så svarar mamma bara "Ja, lunchen är slut". Några sekunder senare börjar vi tänka efter vad det egentligen var han frågade och både blir lite... ja... ställda. För det han frågade var "Vet ni om att fisken i Östersjön nästan är slut?" och då känns mammas svar helt plötsligt väldigt kaxigt. Hon hade lika gärna kunnat svara "Ja, jag åt upp den". Vi bestämde oss att skratta åt saken.

I går efter jobbet tog jag tunnelbanan och mötte upp Sofie och Andreas för att sedan gå vidare till Socialhögskolan där vi skulle på julfest. Mingel med glögg, lite jul sånger, Mark läste julevangeliet och sen fick vi mat. När alla hade ätit upp kom tomten på besök med julklappar (så synd för Johan som missade tomten!) till alla som varit snälla. Efter ett tag tar vi undan borden och dansar ringdans runt den lilla granen (ca 1 m hög). Sen blir det långdans runt i hela skolan, upp för trapporna, fler trappor, in i korridorer, flyga och fara... Det var i sig en upplevelse.

Idag frågade Bella på msn hur det gick med biljetterna. Shit, det hade jag ju helt glömt bort och jag skcikade iväg ett mess till Rod och tillbaka fick jag det bästa sms:et på länge "Jag har dom" Ttror inte riktigt att jag då förstod innebörden. Senare när jag sitter och fikar säger Yvonne "Ja, och Coldplay kommer ju till Sverige igen" varpå jag bokstavligt talat flyger upp från stolen, står och hoppar på golvet samtigigt som jag ropar/skriker/viskar: "JAG HAR EN BILJETT TILL COLDPLAY! JAG HAR EN BILJETT!" Och alla tanter tittar konstigt på mig. "Jaha, men du ska inte åka till Oslo igen?" Hör jag det komma från ett håll. Från ett annat höll hörs det viskandes "vilka är det?". Yvonne tittar stelt på mig: "Ja, just ja, det var ju idag de släpptes" och hon springer iväg till sin plats för att köpa fyra biljetter själv.

Som en rolig grej kan jag tillägga att Siv tyckte att jag sa hotmail.... Ja, härligt, jag har en biljett till hotmail!

Låter inte det som en bra vecka? =)