Sammanfattning av den senaste tiden

Just nu sitter ett gäng i mitt vardagsrum och sjunger kareoke för fulla halsar. Jag har i stort sätt haft mer än fullt upp sedan innan studenten, så vidare mkt blogguppdateringar har ni nog märkt att det inte har blivit. Åkte ju till Grekland, närmare bestämt Skiathos, en vecka. Hemma en dag då jag var med Sara och Sofie hela dagen. Sedan drog det iväg till Gotland i en vecka med hela familjen. Min syster fyllde hela trettio år så hon tyckte att vi också skulle åka dit och fira henne denna dag. Det blidde alltså så. Idag har jag fixat en massa. Sen som Sara hit, sen Sofie, sen Sunqan (gick till stan och käkade kebab på cederträdet och sen hem till Sofie innan vi gick tillbaka hem till mig) och sen Joel och Robin (kollade på film och jag var den enda som förfestade och blev lite virrig) och sist av allt kom Kim. Tanken var att vi skulle ut, men det blev så sent att vi gav upp (med rekomendation från ett visst fluff...). Vi åkte till statoil och köpte öl och Kim och jag köpte glass. Sen tankade vi på jet innan vi åkte till donken och köpte glass. Sedan for vi hem till mig igen. Och nu sitter de andra och sjunger kareoke. Det var min snabba sammanfattning. Bilder och text om det som hänt kan troligtvis dyka upp inom en snar framtid, men imorgon far jag till Strängnäs (sommarstugan) med Fluffet, Nea, Johan och Ida. Sover där och på lördag åker vi till Borlänge och Peace and Love. Jason Mraz är vårt gemensamma mål. På måndag börjar jag (i år igen) jobba på mammas jobb. Tänkte iaf lägga ut en bild på min favoritaffär på Skiathos. Inte för att de hade snygga kläder, men oh, vilket namn på affären, Pga av vissa orsaker gick jag då runt och tänkte på mitt underbara coldcrew. <3

image264

Studenter

Vaknade kl 12 och fixade mig lite snabbt för att sedan kila vidare till Torekällberget för att kolla in alla studenter. Det var varmt som sjutton, och jag, Sara och Joel höll på att dö. Sen hittade vi vatten. Det var vi tacksamma över.

Kilade ganska snabbt hem till Rebecca, som var hemma tidigt eftersom att hon inte åkte något flak. Det var trevligt och trångt och mysigt. Hon fick ett paket av Robin som var ca 2 ggr 2 ggr 0.2 cm.... det var en gitarr (efter att hon följt ledtrådarna runt i huset). "Grattis, du har mått motion" kom jag på och Robin tyckte att det var så fyndigt att han skulle velat ha skrivit det istället...

Det var hemma hos Rebecca jag kom på vad jag skulle ha gett till Daniel - salladsbestick! Det skulle ju varit ganska klockrent...

Efter ett tag kom det mer folk och jag cyklade vidare ut till Sofie i Pershagen. Det var ngn som hade lekt "spruta röd dricka på Sofie" när hon var på flaket, så hennes vita klänning var rosafläckig! Det var inte så många där när jag kom, men jag pratade lite med folk i min ålder iaf. Så kom den mumsiga maten och till slut tårtan. Sen var klockan så mycket att jaglika gärna kunde vänta på Sofie som skulle komma snart. Hon kom, hon åt och hon gick. I korta drag. Sen tog hon bussen och jag cyklade och mötte henne i hamn. Sedan traskade vi tillsammans till Daniel.

Orkade inte så jättemycket med tanke på allt som jag stoppat i mig under dagen, men jag tog iaf lite tårta. Är det inte typiskt att alla skär så som på bilden? Och ingen vågar ta rosen?



 Sen satt vi iaf ute och myste, pratade, lekte sociala och lyssnade på Joels vackra tal.

 Till slut hade Daniel kuvertöppning (han fick inte så mkt paket). Det blev en hel del pengar till slut, och så en mobiltelefon. Så ett paket blev det iaf. Egentligen två, med tanke på att han fick ett med ett minneskort till telefonen också...

Sen gick vi ungdomar som var kvar på promenad. Daniel kom med en kärleksförklaring till mig och vi gick och hade mysigt. Sen fick jag skjuts hem av Haitham. Satt kvar i bilen och snackade tills mamma kom hem.

Sen ringde Haitham mig mitt i natten. Det var tänkt som hämnd för att jag ringde natten innan. Men jag sov inte, så jag blev mest glad. Och så skickade han ett sms innan för att först se om jag var vaken. Haha. Sen somnade jag, efter att vi pratat i 40 minuter. Vaknade av ljudet när han la på luren. Det var ett trevligt samtal.

För jag har tagit studenten....

I torsdags gick jag upp kvart i sex för att locka håret och sen sticka hem till Johan i min (nu f.d.) klass. Vi skulle ha mysig champagnefrukost hela klassen.Tyvärr var vissa i klassen nästan en timme sena, men det fick duga ändå. Johans pappa var jättetrevlig och rolig. Han viller absolut inte bli kallad "Johans pappa" så han försökte lura i oss att han var Johans storebror. När Rebecka sa lillebror blev han helt överlycklig!

 En bild på mig såhär på morgonkvisten.

 Här står Niklas med flickorna och poserar i väntan på de andra.

 Här är nästan hela klassen samlad och alla vill ha gruppbild.

 När Jennifer kom fotade jag henne tillsammans med mina andra två favvisar i klassen.

 Jag tyckte att vi kunde gå ner i poolen och fotas, och de andra svenskarna var inte sena att hänga på.

 Jennifer ville ha en bild på oss två.

Sen bar det av mot skolan med alla björkar som vi sågat och dragit ner. Ibland får man göra dumma saker?!. Väntade på att det skulle bli vår tur att fotograferas och själva fotade vi också en hel del. Riham hade knallgrön klänning och en irakisk flagga virad om sig. Och jag som trodde att jag skulle sticka ut med min blommiga...
Det var t.o.m. ngn som sa "Okej om hon haft en finsk flagga, men ingen invandrarflagga!" LOL

 Jennifer, Jag, Dina och Emma

 Jag och mina nissar tillsammans med Bengt-Eric, min handledare i tre år och lärare i sex ämnen som jag har läst.

 Lärarna sjöng en "vacker" sång för oss i aulan när inte rektorn babblade på.

Sen var det ju såklart dags för lunch. Förrätten var ju ingen höjdare även fast den gick att äta. Varmrätten var inte heller så speciell. Smaklös potatisgratäng, torra kycklingfilléer och sås som smakade som skolans soppa... Men vi hade ju trevligt ändå vid bordet.

 Emma satt och var söt i väntan på maten.

 Jennifer, jag och Becka satt och hade trevligt.

 Yasmin var också söt, precis som vanligt.

 Sen fick Emma sällskap av Roddan i kanske 30 sekunder.

Sen gick vi ut för att dekorera vårt flak.

 Vi fick även de björkar och ballonger som skolan var pyntad med. Mice.

 Sen gick vi bort till TE3:s flak och träffade Roddan och Nea.

 Teknikarnas flak ägde allt och alla. De hade en traktor från Hölö.

Sen var det dags att tåga mot Torekällberget. Jag höll på att börja gråta. Mina ögon var ganska blöta. Tack Gud för ytspänningen! Lovar att jag hade ögon som en fluga... Men jag lyckades att få det att sluta.

 Såg Roddis plakat när vi väntade på att få springa ut. Han är ju för söt!

Sen träffade jag mina föräldrar, Ann-Sofie, Peter, Sara, Joel, Sofie, Sofia och Sunqan.

 Träffade Emma när jag kom ner till flaket.

 Sen fotade jag de som följt med mig till flaket.

 Åkte runt ett tag på flaket, skrek och var glada.

 Niklas var kanske lite full?

Sen sprutade de champagne på oss. Och jag fick det mesta på mig, så jag klev av och gick hem tillsammans med Sofia och Sunqan som jag träffade på stan. Tog en snabbdusch.

      Hemkommen

Sen kom massa folk, jag försökte vara social med alla, men frågan är om jag inte misslyckades... Råkade dricka lite för mycket...

 Här försöker Sofie demonstrera hur det såg ut när jag välte ut hennes fruker...

 Öppnade lite paket och Joel fick en kram som tack för discokulan jag fick av honom + familj.

Sen var klockan plötsligt 21 och jag var tvungen att skynda mig för att träffa Emma och Katta för att tillsammans gå till TK.

Det gör vi på den här bilden.

 Här har vi träffats och har kul tillsammans på dansgolvet.

 Träffade Roddis. Roddis = fullis!

 Sen hade vi lite Pershagenkul också. Jocke var asfull!

Sen gick några hem. Sen var det bara Jennifer kvar som jag kände. Jag gick också hem. Men jag ringde Haitham så att jag inte skulle känna mig så ensam på vägen. Han snackade arabiska med ngn, så Frans tog över telefonen och var social med mig. det var ju tur det.

Det var i stora drag mig dag. Min student. Dagen jag längtat efter hur länge som helst, och haft många tankar på senaste halvåret, den är nu över. Vad ska jag nu längta till? Det här bar min sista dag med klassen. Kommer sakna vissa jättemycket. Hoppas att man kommer träffa många. Awww, de var ju så söta. Och idag var min klass på förstasidan på tidningen Lördagsdel. Nu går jag innan jag börjar gråta.

Linnea 18 år

Idag var jag ute och blev lite brunare. Sen gick jag in och fick panik över att jag inte har någon locktång. Måste ju ha lockar på studenten. inte för att jag bryr mig egentligen, men öronen sticker ju ut så fult från mössan, så jag måste döja dem genom att ha lite volym på håret. Och min mamma har ju ingen sån grej eftersom att hon knappt har ngt hår. Så imorgon bär det av till typ elgiganten eller ngt sånt.

När jag hade panikat klart duschade jag och tog på mig klänningen mamma köpte åt mig förut. Åt middag på balkongen och sen bar det av till Linnea som fyllde 18 år den 21:a maj. Skulle ju hem till henne och fira det idag. Hon bjöd på paj, trevligt sällskap och tårta. Och kaffe såklart, vilket är orsaken till att jag är så speedad och pigg just nu. När några hoppade studsmatta eller spelade kubb satt vi några stycken och lekte psykologen eftersom att Malin inte hajat hur det gick till även fast vi förklarat. Hon var alltså psykolog. Cilla var ju så bäst.
Malin: Har du strmpor på dig.
Cilla: Ehm... (kikade lite diskret) Jag tror det.
Malin: Vet du inte?
Cilla: Det känns så.
Malin: Meh...
Cilla: Jag skulle bara känna efter.
Haha, det var så klockrent (Synd för er som inte fattar).

Det var roligt när LInnea hade paketöppning. Tre paket var från mig, Sara, Joel coh Sofie. Hon frågade vilka det var från, så svarar jag att "det kanske står i kortet". Så stod det inget i kortet. Sara hade glömt att skriva ngt. Jahapp. Det kändes ju dumt.

Nu orkar jag inte skriva mer, så ajg ska sova.
Tjopp

Upptagen

Har inte hunnit skriva på ett tag nu. Men så är jag ju en sån där upptagen människa. I af just nu. I fredags var det UG och i lördags möhippa hela dagen. Vaknade nästan 12 i söndags och var hemifrån 16:45, ner på stan och kika på när Sara och Joel spelade/sjöng på Café Atlas. Sen stickade vi (med bihangen Sunqan och Kim) till Lindängen för att ha roveravslutning. hem igen strax innan 0000. Upp till skolan tidigt och sen ner på stan. Hem igen klockan 19 och städa och planera studenten med mor. Sen var det dax att sola idag. Som sagt fullt upp. Kanske kladdar ner lite detaljer sen, men nu orkar jag inte. Har ju fortfarande fullt upp. Ska vara hos LInnéa om två timmar och fira att hon fyllt 18. Woho!

På tal om studenten är det ganska roligt att höra mamma prata i telefonen. Speciellt när hon berättar om vilka som kommer. Ngn tyckte väl att det var många som skulle komma, för mamma sa "Ja men Josefine har ju en extra familj ute i Brunnsäng..." lol
Och igår när jag berättade att Sunqan skulle komma sa hon "Stackars pojke. Vad heter han på riktigt då?" Hon är så söt ibland. Så söt att man knappt tror att vi är släkt. Fast Sofie tycker ju att jag också är söt. Yäääy!

Nu ska jag nog... Fortsätta vara stressad. Vet inte varför jag är det. Har liksom nada i skolan. Tömde skåpet igår. Shit vad skumt det kändes. Känner lite som Jennifer. Jag vill fortsätta komma till skolan. Inte gå på några lektioner. Men bara att öppna skåpet skulle kännas så... Jag vet inte. Men det är lite svårt att släppa tagen nu när det äntligen är över. Wierd.