Vakna tidigt

Visst är det härligt när man vaknar tidigt, solen skiner och man är pigg?! När man dessutom måste få en hel del saker gjorda innan pappa vaknar och tar datorn ifrån en känns det ju jättebra. Oturligt nog är det svinkallt ute, typ tre grader. Annars hade jag kunnat gått ut, satt mig på den underbara balkongen med den underbara utsikten och njuta av den underbara solen som medför en underbar sommarvärme samtidigt som man gör den skit man måste få gjort. Men när det inte är varmt får man väl sitta vid datorn och skriva blogg och lyssna på musik istället.

Söndag

Upp tidigt till kyrkan i morse, iväg på cykeln. Gick med Rebecca sista biten.
Det var Per-Axel som hade gudstjänsten. Inte min favoritpräst kanske. Men det var lite roligt när han glömde bort trosbekännelsen och Carolina påminnde honom efter predikan. Hans kommentar var: "Ja just det. Den får vi ju inte hoppa över!" Haha. Snacka om pinsamt.

Det var bra iaf att det inte var så många där. Man kanske inte ska resonera så, men jag verkligen hatar när massa människor kommer sent och Ulla måste fälla upp väggen mitt i första psalmen eller ännu längre in i gustjänsten. Det är ju okej att komma sent någon gång ibland, alla kan ju råka försova sig eller liknande ngn gång, men det är ju folk som kommer sent varenda söndag. Jag tycker att det är respektlöst mot de som kommer till kyrkan för att fira gudstjänst i lugn och ro, eller vad man ska säga. Är det så konstigt att en stor del av dagens ungdomar saknar respekt för lärare och att komma i tid till lektioner när en stor del av dagens vuxna, kanske t.o.m. deras föräldrar, också gör det. Det är verkligen tråkigt tycker jag.

Tycker även nu att mammas citat från jobbet passar här:
"Att vänta för länge på en senkommen gäst röjer föga hänsyn till alla de som redan infunnit sig."
Fast självklart är det okej att alltid gå på Razai-tid - hur nu det går ihop...

Dagens kollekt gick även denna vecka till Kyrkans Unga, en organisation som vi inte tycker om. Mitt i fikat kom Gustaf in till oss ungdomar som satt och fikade i lilla rummet.
Gustaf: Ni gav ingen kollekt va? Det var ju till kyrkans unga.
Vi: Nej...
Gustaf: Bra. De tror inte på bibeln.
Då började en diskussion om vad man annars kunde ge kollekt till. Ett förslag var Oas, som vi alla tycker är superbra.
Gustaf: De är för kristna.
Det är konstigt egentligen. Svenska kyrkan verkar bara gå utför.

Sen satt vi mest och diskuterade konsten att äta kakor, och sen babblade Maria en massa som vanligt innan vi kom in på ämnet musik och bra band. Maria berättade att hon hittat ett jättebra kristet rockband, och hon verkade jättestolt och glad. Hon blev dock lite besviken när det visade sig att de flesta av oss redan hade lyssnat en hel del på Kutless. Haha. Stackars Maria: "Varför har ni inte sagt ngt till mig?"

Sen hem och vänta på att Joel skulle komma och vi skulle syssla lite med projektarbetet. Han hade ju alla papper. Glad att jag har honom, men jag känner mig ändå väldigt stressad.

Stax efter att klockan slog 18 anlände vi med våra cyklar till Lindängen. Alla förutom syskonen Claesson var sena, och det blev varken någon biljard eller matlagning. VI spelade kubb istället. Det var rätt trevligt att vara ute faktiskt. Sen gick vi självklart in och fikade, hur skulle vi annars få Daniel nöjd? Att äta på Sofie räcker ju inte alltid.

Daniel visade även upp sig i Sofies linne, en syn jag sent kommer att glömma. Förmodligen måste jag gå i terapi efter det här... Det var som att titta på en pinne med en trasa på. Låter kanske inte så hemkt, men tänk er sedan att pinnen började tala och kladda på Frans. Usch. Jag ryyyser.

Mösspåtagning

Igår var det mösspåtagning klockan nio, men redan klockan 08:00 var jag i skolan för att skriva kemiprov. Det gick bra faktiskt. Det var bara några uppgifter jag inte visste mellansteget på. Fast så var det ju bara ett G-prov också.

Satte mig sen med Rebecka och väntade på att klockan skulle slå nio. Vi fick ändå stå utanför tältet i drygt en halvtimme och vänta på att få komma in. Men det gör inget. Det var skönt ute i solen och alla fotade alla. Måste se till att Yasmin skickar bilderna till mig sen. Måste ju ha.

När vi till slut fick komma in delades man upp oss klasssvis och olika lekar drog igång. Femkamp med fyra lag och åtta gernar tror jag att det var. En gren var att tio personer skulle stå på rad och föra ett spelkort fram och tillbaka genom att bara använda munnen. Alltså inte bita eller så, utan att andas in. Typ att kyssa varandra, vilket änven var det som Emma och Jennifer råkade göra när kortet åkte ner. Vad roligt alla hade åt det. Vi sög (haha, fyndigt!) på den grenen! Vi fick ge upp till slut, men vi var iaf duktiga som försökte i tretton minuter.
Helena stod brevid och kommenterade det hela. Jag var inte med pga min astma. Jag försökte, men fick ge upp. Hata mina lungor. De suger.^^
Helena: C-klassen klarade det här.
Jag: De är väl bättre på att hångla.
Helena: Jag kan inte!
Haha. Hon tog det som en pik att hon borde vara med, men fick det att låta som att hon inte vet hur man hånglar! Riktigt roligt. Vilken dum människa!

Det var roligt till en början, men i den tredje leken, som var att man skulle ta sig in i en trangel av rep ca 110 cm upp i luften, började det gå utför. Det började med att vi inte hade fått reda på alla regler, så självklart gjorde vi fel... Sen kom C-klassen och började förstöra för oss. Det blev kaos då de flersta (nä, det var inte sant. Kanske sex personer) flippade ut och började skrika på vår "lagledarnisse".Inte så kul att behöva skämmas för sin klass tycker jag. Och sa sa tom åt Bashar att hålla käften för att han skämde ut hela klassen. han sa inte så mycket efter det. Jag kan inte förstå hur människor som är över arton år kan hålla på och skrika och bråka så mycket. Har de aldrig fått lära sig att samtala? Visst, jag kan också flippa ur. Men då är det oftast på mina föräldrar, och det anser jag vara okej.

Efter den grenen var det lite tråkig stämning i vårt lag, men vi fixade iaf att komma sist i tävlingen... Synd tycker jag eftersom man ändå måste säga att vår klass är den mest ambitiösa. Vi vann halloween-spexet, vi var den enda klass som hade fixat påskspex, de enda som hade en klassfalgga igår, och lätt snyggast tröja av de tre klasser som hade fixat klasströja.

Sen verkade det också som att de olika "lagledarnissarna" hade fått olika regler för tävlingarna och de fick ju välja sina lag. C-klassens lagledare verkade ju känna några i den klassen, så frågan är ju om det inte förekom fusk också. Jag är ju inte säker, men det skulle inte förvåna mig. Men det är ju synd eftersom det går ut över oss andra.

Sista grenen var iaf den klassiska "ta-upp-äpplet-med-bara-munnen-ur-en-hink-med-vatten-och-ta-sedan-upp-ngt-ur-en-bytta-med-mjöl-med-bara-munnen". Fem stycken skulle ställa upp i den grenen.
Ahbab: Bra, vi har ju fem killar i klassen. de får ställa upp.
Flera andra: Varför kan inte su ställa upp då?
Ahbab: Men jag är tjej. Jag har smink.
Haha, bästa ursäkten nånsin!^^
Det slutade iaf med att fyra av killarna och Rebecka ställde upp. Rebecka var först ut och hon var jättesöt efteråt!

Fick t.o.m. henne och Niklas på bild.

Sen var det hela slut och vi gick och åt innan rektor Joakim Graffner skulle hålla tal i Aulan. Det blev iaf så att han beslutade att ha det utomhus eftersom det var så underbart väder. Lagom långt tal var det cokså. Det kändes jättebra faktiskt. Den här sista terminen har varit så underbar. Man har verkligen kommit folk nära, lär känna nya människor, då. bl.a. genom alla avslutningsgrejer såsom studentskivor. Aw, jag vill nästan inte sluta längre.

Sedan for vi ner till maren i Jennifers bil och där träffade jag både Magie och Sofie B. Pratade lite och satt i solen ett tag på bryggan. Vi var dock lite sena, så de flesta andra började dra sig när vi kom. Var där nästan en timme innan jag gick hem.

Stack iväg till Ug som skulle börja kl 19, men de hade ledarsamling innan så vi blev hela fem minuter sena. Katastrof! Fast egentligen var det väl typ en halvtimme eftersom vi satt kvar där ute och snackade. Och sen kom Sofie och Daniel och slemmade i Saras och mitt knä. Usch och blä. Knut var där och vi pratade om Meningen med livet. Stort samtalsämne. Sen hade vi andakt och sen fikade vi, så att Daniel skulle bli extra glad. Hade lite roliga samtal. Bl.a. om att Fredrik har fobi för nakna män i duschen och färgprover till andaktsrummet. Kände mig inte så delaktig i det sista. Somnade lite innan Haitham väckte mig och folk började prata om oas.

Kom hem ngn gång vid kvart i tre.

I morse gick jag upp tio för att sitta ute i solen och bli brun, men klockan elva gick solen i moln och jag gick och la mig igen. Affe ringde vid 13, sen somnade jag om igen. Vaknade klockan 17. Oj då. Hur lyckas jag att alltid sova bort dagarna? Varför har jag så tråkigt för?! Mamma och pappa är i sommarstugan, jag är ensam hemma en lördag. varför har jag tråkigt?! Är det jag som är dum eller omvärlden som skiter i mig? Det finns ju inga andra alternativ liksom.^^

Äsch, nu ska jag väl slösa bort resten av denna korta dag genom att fortsätta att inte göra ett skit. Bajsdag!

Esteternas skiva

Jag hade ställt klockan 07:30 idag för att jag skulle hinna snooza, hoppa över rättskunskapen och klockan 9:30 göra kemi-provet. Kom på att jag skulle hinna till rättskunskapen också, men jag struntade i både den och kemi-provet. Jag måste nog plugga lite mer på kemin, så jag gör provet med Johan imorgon. Okej, en timme extra fick man då. Skulle kila iväg till svenskan som började 10:55, men så precis när jag skulle gå ringde Emma och sa att det inte var någon svenska. Alltså börjar jag 12:55. Och så hade jag ställt klockan 07:30. Det känns väldigt väldigt dumt. Dock inte typiskt mig. Jag brukar inte anse att jag behöver fem timmar på mig på morgonen. xD

Tänkte ta och berätta lite om gårdagen. Esteternas studentskiva ägde ju rum då på Hamnmagasinet.

Klockan 19 övningskörde jag hem till Sofie för att hämta linnet som jag skulle ha på mig. Sen ringde Roddan och sa att jag skulle kila till stationen, så jag gjorde som han sa. Träffade honom, Becka, Nina och Elin och vi gick och satte oss på bänkarna på bryggan för att Nina och Roddan skulle dricka lite innan vi gick in. Vi andra satt mest och väntade. Sen delade jag och Becka på Roddans ena cider. Jag känner att jag alltid är så snäll mot folk!

Dricka innan
Se bara vilka snälla och skyldiga små flickor, Rebecka och Elin.

Sen tröttnade jag, Elin och Becka på kylan, så vi begav oss mot hamnmagasinet, som just då var helt dött! De hade inte öppnat dansgolvet, så alla satt där halvt ute eller vad man ska säga. Det var en typ inbyggd veranda med värme. Men alla satt ju där och rökte. Vi gick på toa och sen började jag känna hur mina små söta astmalungor började dra ihop sig, så jag och Becka gick ut igen efter att vi bett om stämplar.

Mötte Roddan och Nina som druckit upp allt de haft med sig och som sprang som dårar mot toan på hamnmagasinet. Vi begav oss sedan mot Donken där Nina groggade och gick på toa, typ sju ggr?!

 Nina groggar med Fanta. Jag och Becka drack upp även halva den tillsammans. Vi var ju snälla som inte ville att Nina skulle decka... Typ.

 Nina: "Hmmm" Det stod ju HM på handen efter stämpeln. Roligt roligt.

Sen satt vi och väntade på Linnea och lekta lite med allt vi kunde hitta.

Becka mustasch
Rebecka fixade ny förklädnad: En hemmagjord mustasch.

Roddan ?ron
Det gick inte så bra att göra mustasch av Roddans fluff. Han tog istället pappret till sin uppätna cheesburgare, rullade ihop det och drog in genom det ena örat och ur genom det andra.

Felicia full
Bestämde oss för att sen dra oss tillbaka till hamnmagasinet när även Linnea kommit och även hon hade använt toan på donken. Utanför hamnmagasinet hittade vi en superfull Felicia och en aningen mindra full Jessica.

Träffade massa läskiga esteter, och många av dem var klädda värre än vanligt. Jag och Becka beställde en cider och sen gick vi allihopa och satte oss. Efter ett tag började ett sambaband att spela. Det var ascoolt. Det var då allt röj drog igång, och det var ändå ungeför klockan 21:30.
                                            

Toabes?kare
Linnea och Nina fortsatte att besöka toaletten typ femtio ggr även här. De försöker att göra det på ett coolt sätt, men om de lyckas får du själv avgöra.^^

Jag toa
Jag blev fotad av Roddan när jag är på vär ut från toan.

Becka toa
Då hämnades jag genom att fota Rebecka när hon kom ut från toan. Vet inte riktigt om det spelade Roddan ngn roll, men hon blev lite chockad, och sånt är ju roligt!

Efter att vi stått och hoppat på dansgolvet ett tag skulle jag och Rebecka på toa igen. Denna gång var det typ 7 människor i kö före oss. Fyra stycken gick. de andra tre försökte få ut de som var inne på toan. Vi gick ut ett tag igen och när vi kom tillbaka kanske 5-10 minuter senare stod de kvar och försökte få ut tjejerna. Jag blev orolig att det hade hänt ngt (t.ex. att de kvävts i sina egna spyor?), men Rebecka sa att de var flera inne på toan, så det var nog inget farligt. Vi var iaf så kissnödiga att vi bestämde oss för att gå ut. Vad gör man inte när man är desperat? Mötte ett gäng killar som berättade att det låg en spya på marken. Tur att han sa det, annars hade vi nog inte sett den (usch), så vi hoppade över den. Sen satte vi av mot bron (den lilla där man bara kan gå).
Rebecka: Ska vi springa över bron?
Jag: Ja
Så började vi springa.
Fem steg senare: Måste vi springa?
Rebecka: Nej.
Så började vi gå igen. Det kändes väldigt dumt faktiskt.

Vi uträttade våra ärenden i skogen innan vi återvände. Roddans favvodanslåt Sexyback spelades och vi joinade (förlåt Daniel! Ngt förslag på andra ord?) och hoppade runt till massa härliga danslåtar. Satte oss ett tag igen innan vi fortsatte att hoppa runt. Känns dumt att säga dansa, för jag tror att jag hoppade mer.
Tjejerna
Rebecka, Elin, Nina och jag sitter alla i knät på varandra nästan.
Becka ?lg
Rebecka satt ett tag i mitt knä, och då såg det såhär galet ut.

Klockn var plötsligt 23:30 och alla järnanissar (nästan) skulle ta sista tåget, som gick 23:45. Vad skulle jag göra då, det var 28 min kvar till min buss. Ringde pappa och sa det, han kom och hämtade mig på en gång. Han satt ändå upp vid datorn sa han. Naw. Han sa att jag STANK rök och att det märktes att jag hade druckit. Jag hade ju bara druckit 2½ cider. Undrar då hur jag pratade i söndags! xD

Tisdag

Imorse var jag tvungen att komma till skolan klockan 8:20 bara för att köpa en biljett till esteternas studentskiva. Usch vad segt det var. Sen satt jag och Becka och spelade gurka tills vi började kl 9. Snackade en hel del om i söndags också. Och en hel del om Fredrik. Vi hade riktigt kul åt allting.

Jag hade tydligen sagt åt Bashar att dra därifrån. Jennifer sa att jag bad honom dra åt helvete, men det skulle jag aldrig säga. Det är inte riktigt jag att säga sånt, eller att svära. Men jag har ett svagt minne av att jag bad honom att dra faktiskt. Men sen kommer det bästa. Jennifer sa att han hade gjort det också! Och inte kommit tillbaka. Haha. Vad roligt! Han är ju bara så dum.
Han hade med sig CD-skivorna (med vår dans på) idag iaf. Shit vad förvånad jag blev. Det kom helt oväntat trots att han hade skrivit upp det på mobilen.

På svenskalektionen fick vi reda på hur det hade gått på "fust-nationella" som Mahrs kallar det. Ett litet nationellt prov som mest fungerar som en "inför-prov" (Lite RS över det hela?). Högsta betyg man kunde få på det var VG, och självklart hade jag kammat hem ett såndant. Frågade ändå vad jag kunde förbättra i mitt skrivande. Mahrs såg helt ställt ut över frågan. Han gick ett varvs promenad i klassrummet och sa att språket var det minsann inget fel på (jag tycker själv att jag inte skriver vidare bra). Sen fick jag nästan tjata innan han sa att jag kunde vara lite djärvade.
Jag: Hur menar du då?
Mahrs: Att du ska vara lite mer radikaliserad.
Jag: Vad betyder det?
Mahrs: Ta ut svängarna lite mer.
Jag gick därifrån son ett frågetecken. Jag säger ju att jag är dum. Eller vänta... Det kanske var alla andra som sa?! Skitsamma. Det verkar ju stämma.

Sen hade jag skitseg kemi innan jag fick gå hem. I trapphuset satt Joel och väntade på mig. Han hade suttit där i drygt tjugo minuter för att ingen var hemma. fatta vad snällt! Han satt och väntade på mig när han skulle hjälpa mig med mitt projektarbete. Finns det ngt gulligare? Seriöst, han är så överdrivet snäll. Och jag är verkligen så otacksam. Sitter hela tiden och är okoncentrerad och vill göra annat. Utan honom hade det varit kört!

Jag berättade att Knut hjärna ville ha en intervju med i arbetet. Joel frågade direkt om han skulle ringa Daniel och be honom skicka över hans intervju med Joel. Jag tyckte det kändes som att snylta lite på Daniels arbete, och sånt är inte riktigt min grej (förutom att Joel nästan gör projektarbetet åt mig), men Joel ringde på en gång. Och tror ni inte att han av misstag råkade ringa hem?! Han slog ju ett av de få nummer han kan utantill. Det var väldigt roligt. Sen lyckades han iaf slå rätt nummer och intervjun är sparad på datorn.

Dagen efter-ångest

I morse telefonterrade Roddan och Linnea mig. De var på gymnasiet på fel sida kanalen. Mongot har memorerat mitt nummer. Han kan det utantill nu. Scary. Fast nu har Linnea sagt att han ska låta bli mig. Tack Linnea, du är en ängel, även fast jag skrev att du är en ond kvinna!

Det första jag får höra när jag kommer till skolan är att "Shit, du... igår..!" och så en massa om att jag typ var galen igår. Ramina sa att jag slog alla rekord! Och så sa Jennifer att jag sa en massa när vi skulle gå. Jag sa tydligen: "Det här är mina araber!" och senare sa (skrek?) jag tydligen "Jag älskar invandrare!" Det är så typiskt jag!

Kunde inte sluta garva åt det när jag gick hem. "Jag älskar invandrare!" Är jag bäst eller är jag?!

Jag börjar dock få lit ångest inför fredag. Hur ska jag våga komma till UG? Hur kommer folk reagera och vad kommer de säga om igår? De kommer mobba ihjäl mig. Värre än Junior. Hoppas Fredrik kommer så de kan mobba honom också. Men shit, vad jag ska jag göra?!

Kom igåg

Måste skiva ner här för att komma igåg att jag och Becka ska döda Bashar på tisdag!!!!!
Haha. Han skrev ju tom upp det på mobilen. "Jag ska ta med skivorna på tisdag annars dör jag!" haha. Han var nog för full för att minnas. Men kul ska det bli. Kniv sa vi att vi skulle at också!

Min studentskiva

Nästan alla tre NV-klasser på skolan tog halv sex-tåget igår till Sthlm och sen vidare till Gallerian, där vi skulle ha vår studentskiva i Restaurang April. Vi kom dit lite tidigt, så de som jobbade där verkade inte så glada på oss. Men vi satte oss vid ett bord i hörnet och inväntade middagen.

    
Vi som satt vid samma bord. Rebecka, Noor, Yasmin, Sara, Emma och Jennifer.

Förrätten var jättegod bortsett från att baconbitarna var lite salta. Fast det var ingenting mot varmrätten. Den var verkligen jättesalt. Vi sa det när kyparen frågade hur det smakade. Han sa bara åt oss att ta en öl... Dessutom fick vi bara 1½ glas vin istället för två. De fyllde nämligen på när vi inte hade druckit ur. Ofta man sveper ett helt glas vin under förrätten liksom... Jag frågade sen iaf hur många glas som ingick. Han svarade två varpå jag sa att vi bara hade fått 1½. Han bara skrattade åt oss. Visst, det lät säkert dumt. Men rätt ska väl vara rätt? Aja, vi fick ju dela på Yasmins och Jennifers vin iaf för att de inte ville ha, så vi fick ju ivf mer än vi skulle ha fått. Sen gick vi och köpte cider till efterrätten som hette "Aprils chokladtårta". Väldigt liten bit tyckte jag att det var. Tror de att de är ngn fin restaurang eller?


Emma och Jennifer halsar Xider.


Satt kvar efter efterrätten och väntade på att de skulle plocka i ordning och att folket skulle komma. Pratade en massa och Emmas berättade att hennes mål för kvällen var att decka i trappan. Hon misslyckades.
Mitt mål för kvällen var att inte vara för full när mina nissar kom. Jag misslyckades också.

Sen fick vi höra av ngn att Niklas var full, så vi bytte till deras bord och var lite sociala med dem ett tag.


Rebecka, Niklas, Svahn, Emma och Philip.

Till slut kom alla underbara människor. Okej, inte alla, men en hel del.

              
Frans och Haitham verkar lite hungriga på Fredrik?

 Basil, Sara och Haitham

 Jag håller på att somna på Johan

Satt halv om halm med mina nissar och emellanåt skuttade jag upp på dansgolvet med de andra.

 Här har vi då dansgolvet.

Shit vad många bilder jag tog på Sofie och Daniel. Jag har opererat bort hur många röda ögon som helst på Daniel, och han som trodde att han hade blå.
Jag fick ju en hel serie med händelser på bild. Visserligen är det kanske två timmar mellan den första och den sista, men det hör inte till saken.

 Sofie och Daniel sitter och myser lite diskret.

 Daniel och Sofie myser lite mer, aningen odiskretare nu.

 Ska vi eller ska vi inte?

 Japp, de satt och slemmade.

 Woho! Den här bilden är ju bara så klockren och ABSOLUT INTE tagen ur ngt annat sammanhang! Nej nej, det här är ju så typiskt Daniel!

 Haitham, Sofie och Daniel som har tröttnat på allt och alla?!

 Och så är det ju så typiskt Rebecka att alltid hitta ngn att hångla med. Men att hon valde Fredrik av alla människor. =P

Redan klockan halv tre slängde de ut oss. Jag fick åka med Haitham och co (co = Daniel, Sofie, Basil, Fredrik och Frans). Kände mig lite taskig som inte gjorde sällskap med de andra, men jag säger som Daniel (citat från hans blogg): "Vem kan tacka nej till en arab som ber en att hoppa in i hans bil egentligen? Inte jag i all fall..."

Vaknade klockan 9 i morse av att världens mysigaste katt (Soli) kom och myste med mig (vi är kattvakt åt Syrrans katt). Först kom hon och la sig och la en tass på min hand och började mjölktrampa. Myyyys! Sen tryckte hon tassarna mot mig och rullade ihop sig mot min mage. Mysigaste tjenen i världen! Sen kunde jag inte somna om.

Jag välte ingen fåtölj igår iaf. Fast iofs fanns det inga fåtöljer där.

Fullt upp

Jag är mkt medveten om att jag inte skrivit på ett tag, och Roddan har klagat väldigt mkt. Men det råkar bero på att jag har haft väldigt mkt för mig.

Torsdag:
Efter skolan tog jag tåget till Sthlm med Roddan och mötte Leila och Joel. Vi tramsade runt ett tag innan vi gick och ställde oss i kön till spelningen på Debaser. Magnus Tingsek hade ju kommit till stan, så vi var ju tvugna att uppleva det. I kön kom en alkis och anklagade oss för att vara kommunister. Jomen såhär var det : Vi stod ju faktiskt i kö! Det gör ju bara kommunister. Typ. Försökte gömma oss för den läskiga aa-gubben under Leilas paraply, men jag tror att han såg oss ändå.

Spelningen var helt underbar. Varmt, trångt, svettigt... Och så bra musik så klart. Vad mer kan man begära? Det kändes både personligt och som att han uppskattade oss som var där. Underbart faktiskt.

Tingsek o Timbaktu
Timbuktu sprang också in på scenen = publik goes wild.

Stannade kvar ett tag och försökte lugna ner oss. Typ. Här kommer lite bilder på det:

 Roddan var på partyhumör.

 Joel, Roddan och Leila

 Två stycken fluffisar poserar.

Joel fick slagga hos mig sen. Vi var lagom döda när vi kom hem och sen skulle vi upp supertidigt också. Joel skulle ta 07:22-bussen från mig på morgonen.

Fredag:
Gjorde godis på kemin och planerade kvällen med Becka. Pelle klagade lite och berättade om en klass han haft förut. Han hade dem sista lektionen på fredagar och första på måndagar. Hehe... Förstod inte vad han menade när han sa att vi påminde om dem...

Gick hem efter skolan och gjorde mig redo för att för första gången i mitt liv åka tåg till Järna. Lite halvt scary sådär. Men man måste ju offra sig när fluffet fyller 19. Mötte rätt många trevliga nissar på tåget som också skulle till kalaset. De flesta kände jag igen sen vi var på förfest hos Magie. Riktigt trevliga människor och en väldigt tervlig kväll blev det. Supergod emo-tårta (tysklandstårtan gick inte åt), roligt folk och snygga partyhattar! Välte dock inte fåtöljen den här gången. xD

    
Jag och Rebecka har kul i våra partyhattar

 Sofie och Magie slöar på golvet.
 
 Lägg märke till hur fint Marco (mitt i soffan) poserar...

Klockan tio åkte vi till Södertälje. Några nissar hade glömt sitt ID. Felicia klagade på att hon var kissnödig. Hon berättade att hon hade kissat och rökt en gång mellan vagnarna, och la sedan till: "Kiss och urin. En salig blandning!" Hm, normalt.

Roddan, Affe, Natalia, Ida, Becka och jag gick till Johan och hälsade på. han var sjuk, så han kunde inte följa med. Stod utanför ett tag tills han kom på att han hade låst ut sig. Oerhört klantigt. Så han fick helt enkelt ta och ringa en granne på porttelefonen. Men först råkade hen ringa sig själv. Också ganska klantigt. Sen fick vi komma in ett tag. Vi hade trevligt där ett tag innan Johan skjutsade oss till stationen där vi mötte de andra.

Tåg till Sthlm där Linnea fick tillåtelse av Felicia att börja dricka i Tumba. Kvällens inställning till röda ögon var iaf: "Jag är inte full. Jag har pollen allergi." Great! Sedan åkte vi vidare till Fridhemsplan. Visade sig att stället hade ngn studentskiva, så vi kom inte in. Några av oss drog vidare till Kickis, men det var ju inte ngt toppenställa. Skitmånga skabbiga typer och en gammal gubbe som stod och dansade. Asskumma typer. Hade iaf trevligt med de som var kvar och sen försvann en efter en.

Runt bordet
Sofie, födelsedagsbarnet Roddan, Magie och jag sitter vid ett bord och snackar.

När de stängde drog jag, Sofie, Fluffy och Jonte till Donken och satt där till de stängde klockan fem. Kallt som sjutton var det och massa massa poliser och väktare. Hände ett tag på 7eleven och sedan på centralstation. 05:42 gick första tåget och jag sov som en stock fram till hamn. Sen fick jag gå hem för att min buss inte går så tidigt. Blä!

Somnade 07:15.

Lördag:
Vaknade kl 15 och nästan på en gång (typ 17:15) ringde Johanna och sa att vi måste åka tidigare för att hennes biljett, till Jubileumsfesten (Scouting 100 år) i Blå salen i Stadshuset, var hos pappa i Sthlm. Hann med det tidigare tåget och på väg till stadshuset mötte vi en död råtta. Usch vad äckligt det var! Hittade Joel, Lennart, Haitham och Hannu rätt fort. Gick in och satte oss vid ett bord och väntade på att allt skulle dra igång.

 Johanna, jag och Hannu satt brevid varandra.

 Sen kom Sara och poserade lite med oss.

Sen var det mat, lite spex och jättegod tårta. Efter det gick vi ut och tog frisk luft och sen gick vi in när dansen började. Jag som inte kan dansa stod mest och tittade på och snackade med de andra. Vi hade iaf jättetrevligt. Fick tom skjuts hem från Östertälje station.

Måste passa på att tacka Sofie för att jag fått låna kläder av henne. Allt som jag har på min på bilderna i detta inlägg är hennes. Puss på henne och kram på alla andra!

Morgon

Ska snart iväg. Snart snart börjar min skoldag. Fett seg dag. Onödigt med bara en lektion.

Och så känner jag mig tvingad att städa. Joel, världens äldsta fjortis från Norrköping, ska ju tydligen sova här imorgon. Får en glass som tack för att han får utnyttja mig under natten. OJ, det där lät fel...

Håller på att boka date med Sofie också. Nice. Daniel ska ju inte få ha henne hela tiden tänkte jag!

Vänner

Har märkt att jag mår bättre av att umgås med vissa av mina vänner mer än andra. Det sorgliga är att man inte "kan" undvika att träffa de man inte mår bra av att vara med samtidigt som man umgås med de man mår bra av att vara med. Men jag vet inte vilka kombinationer av sk vänner som är det sämre. How will I find out? Har ju vissa som jag vet att jag inte klarar av i mer än fem min, men som är underbara i fem min. Fast en "fem-minuters-kompis" låter ju lite perverst måste jag erkänna. Får nog bli ngt annat. Make any sense? Kanske får sova på saken?!

Jag håller med Roddis. Jag är nog trött.

Fast påsklovet was like heaven! Dessutom kändes det som sommar! <3

Kladdkaka hela dagen nästan

Idag när vi kom till lektionen kl 9, den som är 2 h och 15 min, fick vi reda på att vår lärare är i Polen. Och varför har han inte meddelat oss om detta? Vi har ingen aning, men vi är ganska arga på honom. Tror inte att det finns ngn som tycker att han är en bra lärare. Så vad gör man då? Bara 1 h och 15 min kvar till lunchen.

Jag och Rebecka satte oss och spelade gurka, ett enligt mig väldigt roligt kortspel. Jag hann nästan vinna innan vi kom på att vi kunde kila ner på stan och uträtta ett ärende, eller egentligen två. Så vi plockade ihop våra grejer och när vi kom till skåpen hittade vi Johan som var uttråkad, så vi tvingade honom att följa med. Köpte det vi skulle köpa, bl.a. en tårta (kladdkaka) till Emma, eftersom hon fyller nitton idag (grattis!) och sen vandrade vi tillbaka till skolan. Johan klagade över att det var långt att gå, och vi påpekade att det var typiskt invandrare att vara lata. De tar alltid bilen eller bussen när de ska ngnstans. Johan höll faktiskt med.

Åt lunch två ggr och sen kladdkakan som vi hade smugglat in i matsalen. Riktigt trevligt var det, och alla bev riktigt mätta!

Efter att jag haft mitt första nationella prov i svenska b gick jag hem, och strax därefter kom Joel. Han har hjälpt mig så otroligt mkt med mitt projektarbete. Speciellt att dela ut enkäterna. Han har tom frågat läskiga främlingar på el och åkt till Brunnsängskolan. =O Och han ska fortsätta (så varning för enkäter!). Utan honom hade jag inte klarat det. Faktiskt. Han är den som har tvingat mig att arbeta på fast jag varit grinig och ovillig. Idag sammanställde vi det vi har fått in och han ska hjälpa mig att göra diagram. Eller rättare sagt ska han göra dem åt mig. Fattar inte att han orkar!

Strax innan sju stack Joel hem och jag till Emma för att vi skulle ha hemgrupp. Kladdkaka nr 2 idag! Det var ett tag sen för min del som jag var på hemgrupp. Vi hade ett riktigt trevligt och givande samtal tycker jag. Alla som var där fyllde dessutom i min enkät.

Dagens kommentar: "fanva osexigt" sagt av Sabine efter att jag berättat om att vi trängdes fyra pers på min säng.

Ny garderob utan shopping

Det första jag fick höra när jag kom till skolan i morse var Yasmin! "Vem är Frans?!" Haha. Började förklara lite smått, men det räckte inte för henne. Berättade att han bor i Fornhöjden, varpå hon frågade "Är det han som äger kiosken?" Haha. Det var så otroligt roligt och hon är så otroligt söt!

På kemin fick vi lyssna på redovisningar, men jag och Rebecka satt mest och diskuterade lovet, Roddans födelsedag och kommande studentskivor. Men jag har iaf lärt mig nånting på kemin. Amfetamin kallas "Affe". Både jag och Becka hade svårt att hålla oss för skratt.

Efter att vi hade ätit lunch med Joel och Sunkan gick jag hem och slappade lite. Satt lite ute i solen tills den gick i måln och sen satt jag vid datorn ett tag.

Gick tillbaka till skolan för min sista lektion på dagen och fick ett inbjudningskort till födelsedagskalaset på fredag. Så nu är jag både glad och nöjd!^^

    

Klockan halv sex ringde Sofie och sa att hon var hemma. Jag cyklade dit och direkt när jag kommit innanför dörren blev jag erbjuden mat. Eftersom mamma och pappa inte är hemma och fixar mat till mig var det ju helt suveränt! Så vi åt och snackade och sen snodde jag hennes kläder. Oj, vad dumt det lät. Men jag snokade igenom hennes garderob efter snygga kläder att ha på fredag (Roddan fyller 19), lördag (jubileumsfest i Gyllene salen) och söndag (min studentskiva). Sofie och jag har ungefär samma storlek och dessutom har hon bra klädsmak och mycket festligare kläder än jag. Suveränt alltså! Hennes garderob är numer min garderob. Hon har dessutom väldigt unika kläder eftersom vissa är från Australien, t.ex. den röda klänningen jag ska ha på lördag.

Sen provade jag typ alla kläder hon hade i garderoben. Det kändes ju som det iaf. Sen funderade vi ut vad Sofie ska ha på sig på alla event och sen mobbade jag henne för alla (typ hundratals) myggbett hon hade. Så går det när man hånglar med Daniel!

Åkte hem strax efter åtta eftersom jag inte hade ngn jacka eller tjocktröja med mig. Hela min väska var fullproppad med nya kläder. Woho! Och ändå finns det mer till an annan gång!

Sommarvärme och snöbollskrig

Självklart så försov jag mig i morse. Fyra timmar. Så istället för att vakna klockan 8, då jag ställt klockan att ringa och väcka mig, vaknade jag klockan 12. Helt kört alltså. Hade fått vå sms också utan att vakna. Är man död eller är man? Det är ju läskigt det här! Jag som skulle till kyrkan, ge ackordboken till Jonas, påskägg till Margareta och studentskivebiljetten till Sofie. Jag kommer ju inte att träffa människorna på ett tag nu.

Gick ut i solen och pluggade lite iaf. Varmt och mysigt var det. Sommarvärme, sommarvärme. Somnade lite tror jag t.o.m. Som om jag inte har sovit nog nu?! Sen stack jag till Sara, som Sofie hade skrivit i sitt sms att jag skulle göra. Kunde inte ens ha jacka på mig för att det var så underbart varmt ute. Kom dit vid tre. satt och och snackade och strax därefter kom även pojkarna (Joel och Daniel) ut och joinade. Känns som att jag ungåtts med samma människor hela veckan nu, vilket jag också har, på ett ungefär. Satt där ett tag innan vi drog iväg på promenad. På vägen hittade Sofie lite folk hon kände, och de kände även igen syskonen Elovssom från att de sjungit på deras sons dop i kapellet. Det var lite roligt faktiskt. "DIG känner jag igen" sa han och tittade på Joel.

Sen gick vi till "ön där alla är fulla" och till Tälje Hus. Gick sedan vidare till Ragnhildsborgsbacken där vi hade snöbollskrig. Det kändes riktigt dumt att springa omkring i bara linne och uppkavlade byxor och kasta snö. Men det hade ju också sin charm.

När vi kom tillbaka hem till Elovsson var Sara grinig och vi gick till pizzerian i Brunnsäng och åt mat. För mig blev det en med bl.a. fetaost på. Helt underbart, fast jag blev jättemätt. Mitt i maten kom Basil och Haitham och joinade. Nu kändes det ännu mer som att vi umgåtts samma människor hela veckan! Sen stack vi allihopa hem till Elovsson. Lekte lite på studsmattan och sen spalade vi spel. Med andra ord. Jag, Joel och Haitham vann mot Basil, Sara och Johanna. Varken Isak, Daniel eller Sofie var med. Isak hoppade studsmatta och Daniel och Sofie kladdade massa massa på varandra.

Strax efter kl 20 tyckte Haitham att det var dax att dra sig. Alla förutom Elovsson var på. Daniel fick låna Sofies jacka för att han bara hade t-shirt på sig. Han passade ju oerhört bra i den.^^

När jag kom hem satt jag på balkongen med mor och far och rack vatten och snackade om min student (och lite annat) i sommarvärmen. Det kändes nästan som att vara utomlands, typ Grekland. Längtar jättemkt tills vi ska dit i sommar. Men först är det sängen som gäller.

Elovsson + Lindängen

Iväg till UG, igår fredag,  kl 19. David var där och pratade. Trevligt trevligt. Sen satt vi som vanligt kvar och snackade. Kom in på väldigt trevliga samtalsämnen. Råttor som åt katter och Haitham som var rädd för kalkoner. Dagens bästa var ändå när Frans frågade Daniel: "Har aldrig du fått tummen avsugen av en kalv?" Det är nog bara han som kan kläcka ur sig så underbara saker.

Satck hem till Elovsson kl 03:30. Joel blev tvingad av Frans att låna en ursnygg tjejjacka på exp eftersom han inte hade med än t-shirt på sig och ingen cykel. Han såg helt och hållet ut som en tjej bakifrån med sina smala ben, långa hår, och tjejjackan.

Gick upp kl nio i morse och åt frukost, sen gick jag och la mig i Saras säng och vi sov till kl 13. Då var det plötsligt mat igen. Ojojoj. Orka vara hungrig hela tiden. Satt och snackade med Joel och Lennart ett bra tag, sen gick jag ut till sara som var i studsmattan. Bestämde att vi skulle gå promenad. Junior fick följa med och vi gick upp på utsiktsberget. Och så gick vi till vattnet. Gick förbi två par som satt och hade grill-picknick. Såg oerhört mysigt ut så vi bestämde att ha ngt liknande i sommar. Junior trodde att hon skulle få följa med. Och dricka vadå - saft?!

När vi kom hem hade Haitham ringt och efter att vi hade ätit drog vi till Lindängen, idag igen, med de gamla vanliga människorna. Spelade volleyboll och brännboll. Men jag var inte med på volleybollen. Tror att det räcker gott och väl för min förkylning att cykla hit och dit hela tiden. Fick tom ta medicin (för astman) när jag sprungit på brännbollen.

Sen gick vi iaf in och fikade. Massa massa te, och mackor. Haitham fixade korv åt de som ville ha. Hela köket var osigt sen.

Basil ville spela risk, men det var bara två till som var på, så han satt och lekta Yatsy med sig själv istället. Vi diskuterade säker ngt kul, men det har jag förträngt nu. Läste iaf Nästan hela Höga Visan och alla garvade när Frans läste att han var en svart kvinna. Den satt ganska bra den versen. jag lovar. Det är sant. det är på riktigt den här gången.

Oh no, jag börjar låta som Daniel. Och tack vare Sara har jag superjobbiga låtar på huvet. Bl.a. "Oh no!" och Blue-låten. xD

En dag ej hemma.

Återigen har jag blivit beordrad av en viss Rodolfo Alvarez att uppdatera min blogg. Tänkte börja med att berätta om den oerhört spännande gårdagen.

Igår kl 13 kom jag till Lindängen för att fortsätta fixa i andaktsrummet. Vi målade ett andra lager vit grundfärg. Idag hjälpte även Daniel till, troligtvis för att inte känna sig helt onödig, eller så hade han väl blivit lite extra mobbad hemma. Johanna var också där, så äntligen hade vi ngn att mobba igen! Vårt eget lilla mobboffer. Vad skulle vi göra utan henne (= vem skulle vi mobba om inte hon var där)?
När vi hade målat lagom mkt satte vi oss och fikade. Det var ett tag sen man åt Ullas bullar, så jag tog två. Hon är ju så bäst på att baka. Eller som Rebecca uttryckte det: "Ulla är både smart... och så kan hon baka!" Det säger mkt det!
Frans och Sara hittade väldigt spännande tidningar att läsa i. Sara lekte tom högläsning, vilket var väldigt trevligt. Frans tittade mest på BH:ar.^^ När Sara läste ngt om "Kan man känna sig sexig fast man har storlek 52?" tittade Joel på sina fötter och muttrade "Jag har storlek 46!" Jag tyckte att det var lite klockrent.
Sen satt vi kvar lite och lekte halvt döda. Johanna var lite jobbig som vanligt och roade sig med att säga "Dum" och slå Daniel med en kudde, varpå han efter ett tag ledsnade och slog till henne. Hon gav inte upp, dum som hon är, utan fortsatte att säga "dum". Vi mobbade henne för att hon inte kunde komma på ngt annat att säga. Hon blev helt stilla i ca 3 s och sen sa hon "taskig". Hon är ju bara så dum ibland. =P Sen efter ett tag utbrast hon "Jag är hungrig." Haha. Klockrent! Är hon en Elovsson eller är hon?!

Klockan 17:10 sa jag till Sofie att vi borde gå om vi skulle hinna äta innan vi skulle vidare till KU. Tio minuter senare hade hon slitit sig från Daniel (eller så kanske det var jag som slet lite) och vi begav oss hem till henne och lagade makaroner och köttbullar. Mums. Sen kom Sara och joinade oss i tio minuter innan vi tre cyklade tillsammans till KU. Sofie skulle lätt klara av Åland iaf! Ingen tvekan om det.

KU var ovanligt trevligt måste jag säga, även fast bara ca 25 personer var där (det brukar vara ca 35), men det kan ju bero på lov och så. Jonas Alfhorn taladeom Guds nitälskan, vilket var väldigt givande, iaf för mig. Jonas Alfhorn är verkligen begåvad när det gäller att prata.
Sen var det helt underbar lovsång också. Känndes väldigt levande igårkväll. Och jag var ovanligt glad och mådde great. Mår fortfarande underbart! Lovely!

Följde med Rebecca hem efteråt. Låg och pratade på hennes säng tills jag somnade. Pratade lite om Johan (Thelander) faktiskt. Hon berättade att hans mamma (Alva) hade ringt henne. Johan hade nämligen suttit brevid Rebecca i skolan och tagit hennes hand (hon höll i en svart penna) och ritat på sin näsa.
Alva: Tycker inte du om Johan?
Rebecca: Jooo
Alva: Tycker inte du att han ser bättre ut utan en svart fläck på näsan?
Rebecca: Eh... Jo. Men det var inte jag! Det var han!
Alva: Jaha. Då spelade han mig allt ett litet spratt.

Sen ringde Rebecca och skällde ut Johan. Lovely. Johan är så skum och klockren!

Fick en madrass och sov över hos Rebecca. Försjälvklart väckte hon mig efter att jag sovit i hennes säng i två timmar. Sov till efter elva i morse och sen gjorde vi frukost. Kom på att jag skulle hem och skicka mail till mor min innan hon hann sluta för dagen. Så hejdå Rebecca och hej cykeln, som faktiskt hade överlevt en natt ute i Saltskog. Så nu har jag hunnit duscha och läsa massa uppdaterade bloggar.

Nu ska jag väl fixa lite mat innan det bär av till UG.
Morsning korsning^^

Fixa andaktsrummet

Hyffsat kort sammanfattning av igår och idag:

Joel ringde och väckte mig vid tio igår, sen kom han ca 15 min senare. Upp ur sängen och dra ngt över huvet alltså. Typ. Han hjälpte mig med läxan och jag var allmänt seg. Åt mat och sen stack vi till Sofie runt kl 19. Sara och Daniel var där. Myspys i sängen med Daniel, som kände sig som en kung, och Sofie. Joel mobbade folk på msn och sen stack Joel och jag hem till mig runt klockan tolv.

I morse gick vi inte upp i tid (skulle vara på Lindängen kl 13 för att fixa i andaktsrummet). Affe (av alla människor han) ringde och bl.a. klagade på att jag åt frukost sent. Men det var väl trevligt. Får väl se nu hur jag ska göra på valborg. Ngt förslag av andra som blivit inbjudna till Affe?? 15 min efter att han ringt fick jag ett sms från Fluffy som skrev att han råkade ge Affe mitt nummer. Jo tack, jag märkte det. =P
Det gjorde inget att vi inte gick upp i tid, Joel och jag. Frans ringde mitt i frukosten och sa att vi skulle träffas klockan 14 istället för 13. Helt super ju. Kom till LIndängen och började fixa. Fast Jag, Sofie, Basil och Daniel gick ut och satte oss vid gungorna istället. Det kom massa jobbiga småbarn som mobbade oss. Eller ja, en var det iaf. Hon sa att Daniel var kär i hennes pappa och mamma för att de var poliser. Och att han ljög, att han var en tjuv och att han var elak (mysig unge va?). Sen kom iaf en annan (supersöt) unge och sa "Jag tycker inte att du är elak, jag tycker du är snäll!" haha. Skönt att höra det iaf då.

Sen gick vi in och fixade fika (ta och gamla kakor) när sara kom ut och klagade. Hon, Frans och Joel hade slipat färdigt och ville ta rsat. Vilket vi andra hade varit smarta och redan gjort. Satt där nere och fikade och hade mkt mysigt. Haitham kom så småningom också och jag lekte med hans fluffiga hår. Det är ju tom värre än Roddans, usch och fy. Hittade också på olika programpunkter (rover/UG) som t.ex "Vaxa Frans" och "Duscha Fredrik". Ibland är man lättroad (typ alltid).

Åkte med Haitham och Basil först hem och sen till Lindboms för att shoppa ris, gurka och tomater. Sen tog jag Haithams kläder och hjälpte till med målningen. Det var rätt tråkigt eftersom jag hade den lilla mojen (en sån där man rullar med) och alla andra hade stor. Blev ju jobbigt. Men det var ganska kul. Alla mobbade Joel för att han knappt fanns (han är ju så smal). Anders (Daniels far) kom in och undrade var Daniel höll hus. När vi sa att han var i köket blev Anders ytterst förvånad. Han berättade att Daniel bara kan laga två "maträtter": koka tevatten och göra fil och flingor. Riktig kock det där!^^
Till slut blev hela rummet vitt och maten som pojkarna höll på att fixa med där uppe började bli klar. Dax att äta. Klockan var då ca 20. Jättegott med mat verkligen och ngn annans glass till efterrätt. Efteråt Spelade vi hjärnsjäpp och sen började folk dra sig. Jag, Sofie och Daniel var kvar ett tag. "Om ditt hår luktade pepparkaka skulle jag slicka på det... Oj, det lät lite skumt" Citat av Daniel. Jo jo, han var nog väldigt pigg när vi satt där.^^

Runt halv fyra gav jag upp och åkte hem. Tänkte sova hos Sofie, men hon var så seg på att ta sig därifrån ju. =P
Kom hem iaf, men ska tillbaka och fortsätta imorgon. Nu har mamma just vaknat.

Ciao!


Inte trött alls

Tanken när jag cyklade hem från Lindängen var att jag skulle sova eftersom jag var så trött och klockan var mycket. Nu är klockan ännu mer, men jag är mkt mindre trött. Man blir ju nämligen lite uppiggad när man cyklar. Och man kan ju inte gå och lägga sig utan att ha suttit vid datorn och kollat igenom allas (förhoppningsvis) uppdaterade bloggar (det tar tid när man inte har varit hemma på ett tag) och nu har det blivit ljust. Då kan man ju inte gå och lägga sig. Jag kommer förmodligen få problem i sommar.

Shit också, vad livet är hårt ibland.

Går det ngt bra på TV? Vill verkligen inte sova. Har kommit på att det finns mkt skoj på internet. Garvar just nu åt Joel och Daniel. De två alltså. Ojojoj. De är ju så underbara och näst intill söta.

Tror att mamma går upp snart. Bara inte hon säger ngt...

The eagle has landed

Nehepp, det var väl kanske inte riktigt vad jag ville ha sagt. Snarare tvärt om. Eller ngt i stil med att dinosauriefågeln har flytt. Eller dött. Eller helt enkelt bara försvunnit. Bölden är borta! Josefine är en fri människa igen.

Förkylningem har gått ner. Eller så är det bara jag som tror det eftersom jag har tagit en Alvedon forte. Var ju tvungen att ta en eftersom jag skulle till Lindängen och träffa massa människor. Fredrik och småpojkarna drog ju oerhört fort. Men men, bättre att de drog än att de dog!^^ Kanske.
Frans, Sofie och Anna åkte och hyrde film medan jag, Sara, Daniel och Joel spelade bohnanza. Det spelet var roligare för 1½ år sen tycker jag.
Tittade på filmen Shopgirl, som kändes helt värdelös. Fast emellanåt hade vi rätt kul. Men så blir det alltid när man är fler som tittar på en film. Hade jag suttit hemma själv hade jag stängt av rätt snabbt.

Sen lekte vi fika (mackor och ballerina) och satt och snackade. Härligt samtal blev det. Diskuterade kvinnligt och manligt, vad vi alla vill ha hos en pojke/flicka, hur vi vill ha/ser vår framtid osv. Riktigt intressant var det.


Fick reda på en sak jag inte ville veta också. Vill bara att det inte ska vara så. Just den personen. Jag blir bara så... Nästan arg faktiskt. Är du ytlig, är jag det, eller är personen inte den samma idag? Hmmm. Nu försöker vi lämna det (jag som är så bra på att älta saker...).


Det kändes som att vi kanske kom varandra lite närmre allihopa. Och jag hade ju riktigt mysigt med Daniel. Att kramas är nog min nya hobby. Det är det nog många som märkt. haha. Fast idag var det nog extra mysigt faktsikt. Dock inte bara för att jag var nykter och kommer ihåg det. Haha.

Kom hem 0307, och så har det gått 1½ h. Vart tog tiden vägen? Shit, tiden går nog extra fort på nätterna. Nä, nu ska jag sova. Var bara tvungen att uppdatera för Roddans skull. Han blir ju så kinkig annars.


Förkyld?!

Kom hem efter ett i natt. Hade stått i Birkakorset och snackat med Joel, Sara och Johanna tills fingrarna domnat bort, så smsbombningsattacken mot Linnea blev rätt misslyckad från min sida. Men jag skickade ett när jag kommit hem och fingrarna hade tinat. Somnade iaf halv tre ungefär och vaknade kl 0609. Solen lekte orange och lös upp hela mitt rum. Kunde helt enkelt inte somna om. Det är illa. Så nu har jag bara gått runt i snart tre timmar och väntat på att tiden ska gå. Läst lite i Martina-Koden och druckit te. Men det känns fett segt!

Jag börjar känna mig förkyld också. Känns fett ont i halsen, speciellt när jag sväljer, och i höger öra... Orkar verkligen inte gå och bli förkyld nu. Har ju inte blivit frisk sen förra förkylningen - i januari!!!!! Min astma som spökar. Så här seg har den nog aldrig varit. Eller så har den kommit tillbaka (hade växt ifrån den för ngra år sen). Nejnejnejnejnej! Det får inte vara så. Orkar inte. Men det låter piiiip, rassel, piiiip, rassel osv nä jag andas. Har snott pappas Symbicort, samma som jag hade förut. Men det får väl gå. Känns onödigt att gå till läkare då de förmodligen skulle skriva ut samma sak. Pappa har ju högkostnadskort. =)

Jag och Nea - snyggast, sötast och segrare!

Hittade massa sköna bilder på mig och Nea, så okej, jag kan skriva ett inlägg om hur söta vi var. Jag vet att jag inte var 100% nykter, ändå är det ganska rätt så jätteenkelt att lätt avgöra att jag och Nea var fett sötast på hela kvällen. Se bara vilka underbara bilder.

         

Vi åkte tåg tillsammans, blandade schweppes- och vodkadrinkar tillsammans, "öl"-drinkar, förvandlade vin till mer och tjoade loss.

Hm, sen åkte vi och jag kommer inte ihåg så mkt mer.

Vi hittade iaf varsitt "ragg". Det ena kanske mer lyckat än det andra, vad vet jag. Men vi var ju bäst!

Men vi besegrade fåtöljen. Och det gjorde vi såklart tillsammans. Den dog. Det låg där i hörnet. Den skämdes säkert. Till och med Fisken skule ha segrat över fåtöljen. Fåtöljen stod helt enkelt på fel sida. Ingen kan segra över mig och Nea. Tror jag. Inte en skråma fick jag, bara en fet bula - som minne av segern över fåtöljen.

En bild på förloraren får avsluta.
Stolen

Lite fler bilder från torsdagen

Fick lite bilder från Natalia, så jag var bara tvungen att uppdatera lite.

Sofie, Magie, Nea och Ida. Alla tjejer satt på golvet ett tag.

Kokosshott. Usch usch.

Natalia, Magie, Nea och Sofie i soffan. 

HAHA - behöver jag säga mer?!

Här sitter vi och skålar.

Lägg märke till hur söt Roddan är!

Vi lekte med ballonger på Café Umbra.

Jag tänkte att jag också skulle slå lite på dem....

Och det slutade såhär. I den satt vi när den fortfarande levde.
Det måste ju nästan räknas som bevis!!!!

Jag och Natalia. Jag ser iaf ganska normal ut. Trots att jag slagit i huvudet.

Studentskiva på emosarnas nationaldag

Cut-cut.

För-förfest hos Sofie. Fixade oss lite och åt mat, sen kom Roddan. Fick en drink av Viktor och sen skulle vi sticka, men då ringde Ida och co och sa att de skulle ta tåget en kvart senare. Okej, tänkte vi, då gör vi också så. Så vi satt i Östertälje och väntade som ett par lodisar med alla våra grejer på nästa tåg.

Lodisar

Sofie, jag och Nea väntar på tåget i Östertälje 

Förfest hos Magie i Nacka som blev lite uppskjutet. Kom iaf fram samma dag. Vi var väl runt fjorton personer som samsades mo sofforna, golvet och köket. Drack som aldrig förr. Var ju tvungen att få slut på mina grejer som mamma hade skaffat åt mig. Mammas mobbade sjunollor smakade öl. Cider och öl är ju nästan samma sak.  Sen shottade vi solkräm, iaf ngt som smakade som det. Det var ngn kokosgrej. Drack upp Roddans vin också.


Jag och Magie i köket med massa flaskor.
    
 Sofie och Magie    

Rummet
Massa folk i vardagsrummet.


Sen bar det av mot slussen. Satt och sjöng Sommaren är kort på bussen. Trevligt värre faktiskt.

Bussen
Bussresan med massa fullisar.

När vi kom fram såg jag Rebecca och Jonna genom fönstret. Mimade till dem att jag var full. Varför gjorde jag det? In case att de inte skulle märka det? Hm, nä, troligtvis för att förvarna. Det behövdes nog.

    
Roddan sitter och leker med kameran och de andra sitter och snackar.

Jag satte mig i Linneas knä i en fåtölj. Den stod lite nära kanten, så att vi ramlade. Fast sen berättade alla andra att det bara var ngt jag fick för mig.^^ Jag (fick även för mig att jag) slog i huvudet och ngn personal sa åt Nea att inte dricka så mkt. Det var lite kul, men shit vad ont det gör i mitt huvud. Jag har en stor inbillad böld där nu. Eller så är det en dinosauriefågel, som Nea sa. Ont gör det iaf.

Jag och Nea
Jag och Nea innan vi la oss på golvet.

Sen mådde jag verkligen skitdåligt. Drack bara vatten, så det var ju ekonomiskt, men det hjälpte inte. Spydde lite, sen gick jag och Sofie ut ett tag. Sen mådde jag mycket bättre.

Jag och Rebecca
Jag och Rebecca sitter och tramsar.

Nea och David
Linnea och David verkade ha det väldigt mysigt.

Sofie och Rod
Roddan och Sofie verkade också ha trevligt.

Sen träffade jag Evelina och Denize som tydligen också var där. De snackade med mig och Evelina fick mig tom att dansa med henne. Det var lite galet.

Evelina och Denize
Evelina och Denize hånglar lite.

När stället stängde åkte jag, Roddan och Nea med Sofie och Magie hem till Magie och sov där. Det var jätteskönt faktiskt. Roddan och Nea sov i sofforna och jag och Sofie sov i en dubbelsäng. Roddan kände sig som en fisk för att han svettades mer än löken. Så han blev lätt utsedd till kvällens fisk.

Sova i soffan
Roddan och Nea ska sova och Magie sitter och snackar me dem.

Sen vaknade vi och skulle åka hem. Satt och väntade på bussen i ungefär en halvtimme. Det var verkligen jätteskönt att vara ute i friska luften.

Bussv?nt
Sofie, jag och Roddan väntar på bussen mot slussen.

När vi hade suttit på bussen en halvtimme var vi framme. jag mådde då illa. Jag mår ju illa när jag åker tåg baklänges... Bestämde oss för att hänga på Donken en stund. Det var helt underbart. Var inte så sugen på ngt, men det hjälpte mot ont i huvudet.

Donken
Pommes och milkshake = underbart! (Sofie blixtrar mig i ögonen med kameran)

Mår lite bättre nu. Sov bort hela gårdagen. Minns inte så mkt från i torsdags. Vet bara att personalen var jättesnälla mot mig och att jag har fett ont i huvudet.


Påskspex

Upp kvart i sju idag då. 55 minuter senare gick jag till skolan. Skulle vara där tidigt för att treorna skulle ha påskspex. Kom dit rätt tidigt. Strax därefter kom Yasmin och Rebecka, varpå Becka och jag började klä ut oss. Rebecka är ju så bäst på sånt där! Se bara hur fina vi blev. Det var faktiskt jättmånga som sa att vi var söta.

P?skk?rringar

När vi var klara med utspökningen av oss själva upptäckte vi att vi var den enda klassen som hade ngt på gång. Hm. Kul att ha spex ensamma? Nej! Det var dåligt att de inte hade fixat ngt eftersom alla klasser hade röstat att vi skulle ha påskspex. Så det dog ut rätt fort. Det drar ju mer folk om det är fler klasser som spexar. Så det var ganska tråkigt. Och vi som hade fixat så fint. Innan 11 var det över och vi gick hem.

Fick tiilbaka mitt idrottsprov också: 13,5 rätt av 14 möjliga. Fast jag förstod inte vad jag hade fel på. Men det var ju klart MVG. Och hon sa ju att om jag gjorde bra ifrån mig på det här provet skulle jag få MVG i betyg. Kan ni fatta? Jag MVG i idrott B?!?! Skitglad är jag!

Klädshopping hos Sofie

På körkortsteorin idag ringde Rebecca. Det var trevligt. Pratade med henne ända tills jag var tvungen att bromsa. Cyklade nämligen till Sofie direkt efter skolan. Cykla nedför och prata i telefon är svårt att göra samtidigt. Kom hem före henne faktiskt. Gick upp i hennes stökiga rum och väntade i ungefär två minuter. Då hade hon kommit. =)

Jag provade lite av hennes kläder och kom på vad jag ska ha på mig på studentskivan imorgon. Och vad jag ska ha på min egen. Kanon. Känns så bra att utnyttja henne för hennes kläder. Hihi. Men hon får ju sno min också om hon vill. Men jag är faktiskt en höjdare på att sno folks kläder. Se bara Haithams tröja och Robins byxor... Inte så illa som det låter dock. =P

Har även ätit lax idag. WOW. Jag tycker egetnligen inte om fisk, och allra minst lax. På nyårslägret var det en hemsk laxsås som jag fick kväljningar av. Försökte med att hålla för näsan, men då fick jag bara lock för öronen när jag svalde. Men idag var det faktiskt helt okej. Nästan tom gott faktiskt. Det var pesto på. Mums. Jag är riktigt imponerad av mig själv. Det var riktigt trevligt också. Viktor (Sofies bror) var ju lite rolig. Han pratade lite om när deras mamma var borta.

Viktor: ... Då du var i England...
Sofies mamma: Det var du som var i England.
Viktor: Jamen... Du var i England.
Sofies mamma: Jag var inte i England, jag var i Åre.
Viktor: Jaaaa! Så var det!

Det var roligt...

Har även (på tal om Haitham förut) iaktagit när fyra invandrare kom hem till Sofie och stal pianot. Det gick rätt snabbt och smidigt faktiskt. Oväntat bra alltså. Med andra ord var stölden planerad. Sofies familj skänkte bort pianot och idag var Frans och co där och hämtade det. Det var lite roligt. Satt i trappan och kom på några dåliga skämt. "Hur många invandrare behövsa för att ta ut ett piano? Fyra som hjälps åt." och "Hur många behövs för att ta ut ett piano? Sju - fyra invanrarmän som bär och tre svenska kvinnor som tittar på." Alltsaå som sagt väldigt dåliga skämt...

Det var pinsamt när vi skulle springa ner när de kom. Det ringde på dörren och vi sprang ner, men då står Viktors kompis i hallen, så det var bara att vända. Just att vända kändes så jätteotroligtdumt! Haha. Jag satt och garvade skitlänge åt oss sen.

Klockan nio cyklade jag hem. Skulle ju koka ägg till imorgon! =P

Stressad

Nu har Roddan varit jättesnäll och hjälpt mig med bilden till klasströja, så nu är jag typ tvungen att skriva blogg. Fast jag har ingen lust. Känner mig jättestressad över provet imorgon. Försöker intala mig att det inte spelar ngn roll eftersom det bara är ett delprov. Men eftersom det gått så dåligt på de förra känner jag mig nästan skyldig att det måste gå bra. Vet inte varför. Men det känns inte fair mot Bengt att inte klara av det. Vad dumt det känns. Är det så eller är det bara jag som tycker det är dumt att känna så?

Känner mig väldigt fattig. Massa studentskivor och sånt (plus resan till Romme) som kostar en massa. Tänkte att jag ju kommer få massa studiebidrag under våren att fylla på med, men det är ju ffs redan april... Shit. Nu blir det inte mkt mer pengar. Hur länge är det man får? Maj bara eller?

Imorgon efter skolan ska jag cykla direkt hem till Sofie. Måste ju planera förfesten och snacka massa. Kanske inte planera... Men jag måste alltid ha koll. De som känner mig vet att det är så. Roddan har redan tröttnat. xD

Torsdag är det påskspex i skolan som vi måste fixa. När ska vi hinna det? Jag har ingen koll. Vet bara att jag ska vara kyckling och klädd i gul tröja och fjädrar. Så ska jag koka tre ägg också! Haha

Sen är då förfesten flyttad till Nacka, hem till Magie, och sen studentskivan.

Sen: LOOOOV!

Nu ska jag titta igenom fysiken lite mer... Det behövs ju verkligen!!!

April

Snartsnartsnart är det sommar!!!
Har kommit på att det är väldigt mkt som kommer att hända under denna månad. Vid matbordet berättade jag för mamma så att hon inte kan komma sen och säga att hon inte visste att jag inte skulle komma hem och så. Nu vet hon ju i väldigt lång förväg. Det måste ju vara bra! Rabblade upp alla studentskivor jag ska på.

Mamma: Är alla i Sthlm?
Jag: Nä, inte Roddans.
Mamma: Jaså, var är den då? I Järna?

Klockrent. Fatta vad kul om hela hans klass hade bestämt att ha studentskiva ute på landet. Det kanske skulle bli stort inom några år.

Göteborg

Eller jaja, Mölndal!!

Tänkte inte skriva så jättemkt om helgens händelser, men jag kan ju kladda ner i stora drag vad vi gjorde för ngt.
Mamma, pappa och jag gick upp tidigt, men kom fram först vid typ kl ett. Först bar vi upp våra grejer i syrrans och hennes pojkväns nya lägenhet. Den var jättefin! Sen skyndade vi iväg med bilen till Fjärås bräcka. En jättefin bräcka där man ser både havet och sjön, som ligger typ 15 möh. Coolt. Satte oss vid ett bord i solen och åt våra smaskiga medhavda baguetter. Sen gick vi runt där lite och fotade och tittade.

Alla vid br?ckan

Stig vid Fj?r?s br?cka

Sen åkte vi förbi Tjolöholms slott på vägen tillbaka och gick och tittade. Det var fint...
Efter det återvände vi till Mölndal och Ann-Sofie och Peter började laga mat. Sen satt vi och åt till kl 23. Mums. Det var superdupermumsigt.^^

Blåste upp våra madrasser och gick och la oss. Pappa snarkade som han brukar, men trots det lyckades jag till slut somna.

I söndags efter frukosten sydde mamma och Ann-Sofie gardiner till det nya köket. Pappa pch Peter var och handlade baguetter med tillbehör och jag satt ute på balkongen och läste Martina-koden i olen. Lyckades faktiskt få lite färg på armarna, men det har försvunnit nu. =(

Sen åkte vi iväg till Delsjöarna och gick runt. Runt båda faktiskt. Ca en mil. Det tog sin lilla tid, men det var supermysigt. Och vid badplatsen var det jättemånga som låg och solade sig.

Delsj?arna

Kom hem kl 23 igår. Då var jag helt död.

...

Vi krockade med en fågel på vägen hem...
90 km/h.