Lyx mitt i veckan

På tåget hem från jobbet igår träffade jag Sofie. Vi gjorde sällskap hem till henne. Från Östertälje station fick vi även sällskap av Joel som hade varit och hämtat min cykel på Cykelcenter. Så nu är jag (mamma/pappa) skyldig honom 210 kr för de var tvugna att byta vajern och skit. Men det är det nog värt. INte just för att mamma/pappa betalar utan för att den känns som ny. Och jag kan växla!

Stod och pratade med Joel ngn kvart innan jag och Sofie gick hem till henne. Nästan på en gång gav vi oss ut och sprang. Det var ganska skönt. Fortsatte en bit till efter första varvet men jag vågade inte springa ett helt varv till eftersom att jag är så ruskigt rädd om mina knän. Jag stannade innan uppförstbacken och sprang tillbaka dit vi började.

När vi hade orientering i början av tvåan på gymnasiet pajade mina knän. Vi sprang på Torekällberget och jag sprang i full fart nedför den brantaste av backarna. Sen kunde jag knappt gå på en vecka. Att ta mig upp för trapporna när vi varit nere i matsalen och skulle upp till tredje våningen var en plåga den vecka. Om man tycker att det brukar vara jobbigt var det ingenting jämfört med den veckan. Så sedan dess har jag varit jätterädd för att förstöra mina knän igen.

Sen gick vi hem till henne igen och duschade och klädde på oss innan vi fick jättegod grillad mat. Carita och hennes väninna Ingalill hade rillat riktigt nice! Lamfärsburgare med bröd, grillad squash och abourgine och massa annat mums. Samtidigt som vi åt den himelskt goda maten tittade vi på allsång på Skansen. Riktigt roligt var det. Robert Gustafsson och sen på Peps Persson och Elias. "Ett hölass rullades plötsligt in och en mini-Peps Persson i form av Elias Andersson skuttade ur tätt följ av en stor Peps" som det stod på svt.se. Det var så så klockrent och man fattade inte hälften av det där konstiga språket skånska. De borde faktiskt texta! Och sällskapet kan man ju inte klaga på heller. Riktigt roande var det. =) Sen fick vi efterrätt bestående av melon, hallon, icke-svenska blåbär (tror vi) och delikatess-yoghurt. Mums.


Sen var det dax för mig att sticka hem kl 22. Jag skulle ju faktiskt upp 0615 som vanligt idag.


 


Kommentarer
Postat av: Dan Da Man

Stackars dig med så ömtåliga knän! Låter inte nice...
Bra dag annars?

Postat av: Sofie

mm..förstår du va ja fått leva me i x antal år nu?? :P lite roande va de faktist, de små tanterna!

2007-08-08 @ 11:42:03
Postat av: Josefine

Dagen var nice. Älskar att vara med Sofie! Det var ju jätteroligt med deras fnitter och skämt. Nästan som de söta tanterna på jobbet. =P

2007-08-08 @ 12:00:07
URL: http://japanen.blogg.se
Postat av: Sofie

naw! Jag älskar att va me dig oxå Josefine! :D

2007-08-08 @ 14:01:25
Postat av: Josefine

Tack. Fast jag vet att jag inte förtjänar dig.

2007-08-08 @ 14:09:30
URL: http://japanen.blogg.se
Postat av: lucifer

haha, kom å tänka på när vi hade teatergruppen slava, då skulle vi springa uppför & nerför torekällberget sjungandes på afrikanska sånger, haha, kul när man ser tillbaka på det xD

2007-08-08 @ 14:22:30
Postat av: Josefine

Låter jobbigt. Fast afrikanska sånger brukar vara ganska charmiga.

2007-08-08 @ 14:29:08
URL: http://japanen.blogg.se
Postat av: Sofie

Josefine, klart du förtjänar mig. Snarare tvärtom isf. Älskar ju dig jättemycket. Dessutom gör vi alla fel ibland! Puss på dig!

2007-08-08 @ 15:19:57
Postat av: Josefine

Jo, men inte sånna fel! Det är inte acceptabelt!

2007-08-08 @ 15:29:45
URL: http://japanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback