Segt

Såhär på morgonen är man ju inte så pigg. 
    
Vaknade med ett ryck 0615, gick upp, 45 min senare är man redo att åka. Kör till Östertälje station, hittar bilen vi stod parkerade bredvid igår. Den står lika illa parkerad idag. Inte innan för sin ruta, inte ens på sträcket utan i två rutor står han. Vad är det för idiot?! 
    
Igår parkerade jag i min ruta, helt korrekt, på ett sätt som gjorde att föraren i den felparkerade bilen aldrig skulle lyckas ta sig in på förarplatsen. Tyvärr slutar ju min mamma tidigt och åkte iväg innan ägaren till den felparkerade bilen skulle iväg. Man tycker ju att han borde få lära sig en läxa, eller åtminståne lära sig att parkera.
    
Satte mig på det gamla tåget tillsammans med mamma, tog upp min bok och började läsa. I Rönninge kliver det på en man som sätter sig bredvid mig. Han är rökare. Och han har just rök. Jag känner hur lungorna börjar krympa i bröstet på mig och strupen snörs samman. What to do? Jag kan ju inte gärna källa ut honom för att han röker (eller jo, det skulle jag kunna ha gjort) och jag kan ju inte gärna rura upp och ställa mig i mittgången (skulle ju kunna gå). Men vad är meninge att man ska göra? Betala massa pengar för att kunna ta min astmamedicin Symbicort varje gång jag träffar ngn som röker?! Det blir ganska mkt pengar i längden för ngt som inte jag själv orsakat men som jag blir tvungen att lida av men det ser ju inte ut som att jag har något val. Kan det inte bara bli rökförbud på allmän plats nu?! Östersunds kommun funderar ju på det och jag hoppas att resten av landets kommuner också tar en funderare när det gäller det.
    
Kommer till jobbet och ska starta datorn. Den vägrar logga in mig. Måste starta om skiten. Det tar alltså extra lång tid innan jag kan sätta mig ner och i lugn och ro äta min frukost och logga in i alla program. 
    
Var ju då, på tal om frukost, tvungen att lägga in två frukostbilder från den gågna helgen.

    
Den första föreställer Daniels yoghurttallrik (med kexchoklad och chips) och den andra bilden föreställer Daniels macka med baconost och chips.

Kommentarer
Postat av: Roddan

Fyfarao vad skabbigt. Frukosten alltså. Fyfan.

Postat av: Josefine

Jo... Bantningskurer brukar vara skabbiga. Men du såg ju bilderna på honom - det funkar! Så nu vet alla som vill bli spinkiga hur de ska göra?!

2007-08-21 @ 11:56:37
URL: http://japanen.blogg.se
Postat av: Sofie

Oj vilken jobbig morgon. Håller med dig, hoppas verkligen de förslaget om att förbjuda rökning på allmän plats går igenom. De e ju inte rätt mot folk som faktist lider av de!!!

2007-08-21 @ 11:59:56
Postat av: Dan Da Man

skabb? Nu tycker jag ni är elaka mot mig! :'(

2007-08-21 @ 17:35:26
URL: http://telgetok.blogg.se
Postat av: Josefine

Daniel: ET är inte mysig - han är söt. Kanske aningen cool också.

2007-08-21 @ 17:50:41
URL: http://japanen.blogg.se
Postat av: Dan Da Man

Har jag pratat om ET eller något mysigt? Hänger inte alls med i diskussionen längre...

2007-08-21 @ 18:11:06
URL: http://telgetok.blogg.se
Postat av: Josefine

Men du ser ut som ET och äter chips till frukost...

2007-08-21 @ 19:00:02
URL: http://japanen.blogg.se
Postat av: Dan Da Man

Daniel hänger fortfarande inte med i diskussionen...

2007-08-21 @ 23:30:43
URL: http://telgetok.blogg.se
Postat av: Josefine

Men... Du är skabb! Fatta!

2007-08-22 @ 08:39:18
URL: http://japanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback