Första jobbveckan denna sommar.

Det är inte mkt man hinner med när man jobbar. Visserligen umgicks jag med Joel, Kim och Sra efter jobbet i tisdags, men det var ju inte så länge. Det var skönt att vara på sommarcaféet på Lindängen igår iaf. Bra diskussion och underbara människor. Träffade ju araberna och Claessons. Och Sunqan och KIm och massa Elovssonmänniskor.

Idag fyller jag år och Marie, Mattias och Malte var här och firade det. Även farmor, morfar och Ulla var här. Farmor är ju så rolig ibland. Hon berättade om färdtjänsten. "Idag var det en sån trevlig kille som körde mig. Han var invandrare. Alla invandrarkillar är så trevliga!" Det är min farmor det.

Annars då?! Det är rätt tråkigt på jobbet. Fast vissa är ju lite roliga; Tua t.ex. Hon älskar djul och berättade att hon hade tagit in en igelkott (den såg ju så ensam ut) och gav den mat och så duschade hon av den i badkaret. Lopporna hade hoppat åt alla håll. Hehe. Hon är ju aningen värre än Ida måste man ju medge. Att kidnappa en katt måste ju i jämförelse med detta anses vara helt normalt. Hon tar även ormar och lyfter över gatan så att de inte ska bli påkörda. Flemingsbergs invånare hade sett chockade ut. Hon berättade även om när hon är ute med turkungarna (okej, hon kanske sa turkbarnen men det låter fortfarande lika roligt) i skogen och lär dem vad man kan plocka och äta och vad olika träd och växter heter. Hehe. Hon är rolig, Tua.

Annars är väl det roligaste just nu att mobba Joel för att han råkade säga fel. Han skulle säga "Man ska tycka om sig själv" med jättegullig röst, men så råkade han få ur sig ett "Man ska tycka om mig!" Hehe. Lite internt kanske, man skulle nog ha varit med för att förstå. Så brukar det ju vara.

Men eftersom jag ska upp 0615 imorgon är det väl dags att gå och lägga sig. Som tur är jobbar ju Kim natt och ringer och väcker mig då. Eller ja, hon jobbar egentligen inte. Hon går till jobbet och sitter och spelar plump. Och jag sliter som ett djur med mina fakturakopior och återbetalningar.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sofie

haha..förstår inte hur du alltid lyckas hamna bland så, ja..lite udda människor..roliga saker säger de iaf.. kul o läsa.. :D o GRATTIS btw.. men ja skickade faktist ett sms. Hoppas presenten "pleases you". :)

2007-07-06 @ 18:52:58
Postat av: Josefine

Hehe. Den var jättefin. Finare än vad jag kom ihåg den som! =P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback