Spännande kväll hos Sofie

Är hemma hos Sofie nu. Träffade Emma på vägen hit. Hon var ute och rännde som vanligt. Trevligt, trevligt. Cyklade hit ngn gång i mitten av melodifestivalen. Möttes av att Susanna just kom ut från toa. Hon skulle just sticka. Sofie och jag satt ett tag och diskuterade datum. Bl.a. vilka veckor jag kan jobba i sommar. Hon frågade när skolorna började. Jag hade ju ingen aning. Sen kom jag på att jag inte kunde jobba längre än tills skolorna började igen ju. Plötsligt slog det mig att det inte rör mig alls, för jag börjar ingen ny termin i höst. Shit vilken konstig känsla det var.

Gick sedan ner en våning för att basta. Det var så otroligt skönt. Satt där och funderade på med vilka vi ska ha bastukväll under våren. Ngra förslag?

Sen satte vi på oss mjukisbyxor, satte oss vid TV:n, såg på slutet av Monster In Law som gick på TV och drack sprit. Zappade lite innan vi kl halv två bestämde oss för att gå på promenad. Fortsatte under promenaden att prata om datum: roliga saker som kommer inträffa under våren och under sommaren, jobbiga prov och massa läger. Kom på att jag har hundra saker inbokade helgen då Roddan fyller år. Men jag tycker att vi kan fira hans födelsedag med ostkväll hemma hos Sofie. Tänkte att vi kunde köra ut hennes föräldrar och sitta i bastun också. Fast det var ju efter det där med spritdrickandet. som jag kom på det. =P

Sen kom vi lyckligtvis tillbaka från en promenad genom stan och över massa (två) broar. Fy vad många vingliga typer det är ute och ränner på stan en lördagnatt. Kan knappt stå ens ju.

Sen dess har vi suttit på Sofies säng (alltså ca två timmar) och pratat killar. Väldigt intressant. Ida skulle döda oss! LOL (fråga inte!) "Jag vill hellre ha Johan i sängen än brevid..." Jag garvade rätt länge åt Sofie när hon sa det. Visserligen var det lite av ett missförstånd, men kul var det iaf. Speciellt eftersom vi pratade om nakna killar på silverfat med bullar...

Kommentarer
Postat av: Rodan

Helt galet!

2007-03-11 @ 10:03:14
Postat av: Anonym

en oförglömlig natt, helt klart! ;P må ha varit liite galet, men oj va vi skrattade! haha Du tar verkligen fram en väldigt spec sida av mig på ngt konstigt sätt! lol men ja älskar dig ändå! ;)

2007-03-11 @ 13:12:07
Postat av: Josefine

Men Roddan, det är väl så det ska va?

2007-03-11 @ 13:36:33
Postat av: Rodan

Egentligen inte, jag menar. Nej.

2007-03-11 @ 16:16:55
Postat av: Johan

"... sen dess har vi suttit på Sofies säng (alltså ca två timmar) och pratat killar. Väldigt intressant. Ida skulle döda oss! LOL (fråga inte!) "Jag vill hellre ha Johan i sängen än brevid..."

Jag förstår dig, Sofie. Fast jag tvivlar starkt på att det hela är ett missförstånd?

2007-03-11 @ 16:18:11
Postat av: Josefine

Ja, du kanske har lite rätt, Johan. Det förstår ju alla. Men det fick jag ju inte skriva för henne.

2007-03-11 @ 19:08:04
Postat av: Sofie

haha..de va faktist ett missförstånd.. :( på sätt o vis iaf!! lol :P man förstår bättre om man vet vad jag menar!!! alla måste ju erkänna att de låter ganska extremt för att vara mig (de som känner mig iaf); "jag vill hellre ha johan i sängen än brevid" men tack för att du förstår mig iaf Johan..skönt att NÅN gör de!! ;) men josefine, ja sa ju till slut att du fick skriva de du ville..trots allt, de e ju din blogg..

2007-03-12 @ 14:13:41
Postat av: Rodan

Josefine, du har skumma kompisar. Eller, man blir som man umgås. Dina kompisar har blivit sådär efter att ha socialiserat med dig.

Postat av: Sofie

ja tycker du har väldigt trevliga o normala vänner Josefine! ;P

2007-03-12 @ 17:42:07
Postat av: Craxyknas

Pick me, jag dyker gärna upp på en helkväll i bastun :D

Btw, härlig replik där Sofie ;D

2007-03-12 @ 22:24:39
URL: http://www.hovsjokyrka.se
Postat av: Josefine

Jag tycker också att jag har underbara vänner. Normala vet jag inte.... =P

2007-03-12 @ 23:36:30
Postat av: Rebecca

Klart du har underbara vänner ^^
Haha, ojoj, vågar man ens undra hur ni kom in på det :P ^^
Kram

2007-03-13 @ 16:33:37
URL: http://rebec.blogg.se
Postat av: Josefine

Hm.. Egentligen vågar man nog inte... Du känner ju mig^^ Men vi jämförde några killar, vem som var snyggast, hade bäst stil, osv... På ngt sätt kom vi väl fram till att vi ville ha Johan i sängen! xD

2007-03-13 @ 16:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback