Kort inlägg till Roddis^^

Igår cyklade jag och Sofie till Brandalsund för att värma upp rumporna inför Åland. Var där lite drygt en timme och hade trevligt innan vi var tvugna att återvända. Känns som att Sofie inte kommer lämna några grejs kvar till mig att ta med till Åland. Hon kommer ju ta allt jag har! Men det är väl bara mitt sätt att säga tack för att jag fick sno hennes grarderob på alla studentskivor utom en.

Var faktiskt duktig och gjorde piroger (bl. a. til Åland) och dammsög mitt rum och gjorde hyffsat rent inne på toan. Så nu kommer det vara fräscht i två dagar till.^^

Cyklade till Hagaberg i morse. Joel skulle ju sjunga solo. Tänkte att jag måste ha ngt att skratta åt. Daniel och jag kom överens om att vi skulle gråta när han sjöng, men det blev aldrig så. Istället stångade han mig med pannan (INTE pennan!!).

När jag cyklat hem igen kom jag efter ett tag på att jag ju kanske har kemiredovisning imorgon. Oh no! Bara att sätta igång. 3 sidor + en sida sammanfattning. Jobbigt värre. Blev just klar. Och nu ska jag sova.

Kommentarer
Postat av: Dan Da Man

Men hallå! Du sa ju pennan! På riktigt den här gången!

Postat av: Josefine

Nej, jag gjorde inte det! Det är sant! Jag lovar!

2007-05-14 @ 12:12:35
URL: http://japanen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback