Onsadag

Ibland blir man så otroligt glad över att ha fel! Onsdagen blev lyckad trots negativ inställning och ingen mat i magen. Tack!
Och åh vad jag ÄLSKAR Tanjas skratt! "A-kupa, bi-kupa - samma sak!"

"Hon fyller år sista februari" Jaha, och vad menas med det egentligen?


Vissa bryr sig. Fast de inte behöver. Och fast det tar mycket energi och ansträngning. De vill förändra, lägga sig i, hjälpa. Det värmer!

Kommentarer
Postat av: Craxyknas

Hehe, kul ^^

Skönt att höra att du blev glad =)

Postat av: Sabine

Yeah well, men den äckliga subban får å andra sidan glasflaskor i huvudet såfort hon går ut för att hon är så hatad, så well, vettefan om jag är så avundsjuk :D

2008-09-17 @ 00:15:29
URL: http://sabine.blogg.se/
Postat av: Sabine

Jag hade inte träffat nån av mina "kompisar" på hela sommaren, jag flyttade faktiskt först i augusti, för att permanent flytta upp i oktober. Vid det laget hade en person hört av sig och undrat var jag tagit vägen. Det var ganska många månader där som ingen direkt brydde sig, vi hade gått ut högstadiet och då var man inte tvungen att ha med andra att göra, tydligen. Det var inte som att jag gömde mig, fanns tillgänglig på telefon, men folk åkte bort istället. Sweet.

2008-09-22 @ 11:43:20
URL: http://sabine.blogg.se/
Postat av: Sabine

Det var ingen anklagelse nånstans i mitt inlägg. Jag bara konstaterade hur tragiskt det var att jag efter 15 år i en stad kunde flytta utan att nån saknade mig, utan att jag saknade nån, och utan att det egentligen rörde någon i ryggen överhuvudtaget. När jag nu efter 4 år lyckats komma så förbannat mycket längre. Men som sagt, i en stad som Södertälje så händer sånt. Min mor var efter hela 30 i stan även hon ensam. Det...säger ganska mycket. Men det kanske är jag som är konstig, fan vet jag.

2008-09-23 @ 00:22:25
URL: http://sabine.blogg.se/
Postat av: Sabine

F.ö sa jag aldrig att jag upplevde det som dåligt. Bara att det är tragiskt och sorgligt, men knappast nåt jag lider mkt för.

2008-09-23 @ 00:36:02
URL: http://sabine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback